Skip to main content

Μπακογιάννη: «Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο»

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις 100 πρώτες ημέρες της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, κατηγορώντας την πως δεν έχει σχέδιο, ούτε στρατηγική.
Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις 100 πρώτες ημέρες της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, κατηγορώντας την πως δεν έχει σχέδιο, ούτε στρατηγική.

«Νομίζω πως είναι απολύτως σαφές σε όλους τους Έλληνες ότι οι 100 πρώτες μέρες της κυβέρνησης έχουν δημιουργήσει πάρα πολύ μεγάλο προβληματισμό. Είναι εμφανής η έλλειψη σχεδίου, η έλλειψη στρατηγικής και πάρα πολλές παλινωδίες», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη στο περιθώριο εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη.

Τόνισε δε πως «η Ελλάδα βρίσκεται σε μια πάρα πολύ μεγάλη κρίση. Χρειάζεται σοβαρότητα, υπευθυνότητα και χρειάζεται σχεδιασμός. Η κυβέρνηση πρέπει να συνειδητοποιήσει το πρόβλημα και να αρχίσει να δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση».

«Εμείς είμαστε εδώ για να πούμε τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη. Για να κάνουμε την κριτική μας εκεί που πρέπει και ταυτόχρονα να ανοίξουμε ένα διάλογο με την ελληνική κοινωνία ο οποίος είναι απολύτως απαραίτητος με τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα», κατέληξε η κ. Μπακογιάννη.