Skip to main content

Μπακογιάννη: Η ζωή της κυβέρνησης κρέμεται από μια κλωστή

«Ο κ. Καμμένος κατάφερε μέχρι σήμερα να διώξει τρεις υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, είναι σαφές ότι κρατάει όμηρο τον Αλέξη Τσίπρα», είπε η βουλευτής της ΝΔ.

«Η ζωή της κυβέρνησης κρέμεται από μια κλωστή», εκτιμά η βουλευτής και τομεάρχης οικονομίας και ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Παρασκήνιο».

Η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι «ο κ. Καμμένος έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να διώξει τρεις υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και είναι σαφές ότι κρατάει όμηρο τον Αλέξη Τσίπρα».

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση έχει ένα ουσιαστικότερο πρόβλημα από τους τσαρλατανισμούς του κ. Καμμένου. Η Ελλάδα τρεις μήνες μετά την έξοδο από τα μνημόνια αδυνατεί να βγει στις αγορές και αυτό είναι μια πραγματική απειλή για το παρόν και το μέλλον της χώρας». Η Ντόρα Μπακογιάννη υποστηρίζει ότι «η χώρα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις έχει μπει σε μια άτυπη προεκλογική περίοδο και όσο γρηγορότερο γίνουν εκλογές και η χώρα αποκτήσει σταθερή κυβέρνηση τόσο καλύτερα».

Τέλος, για την πορεία της οικονομίας η πρώην υπουργός υπογραμμίζει ότι «η ελληνική οικονομία πορεύεται σε περιβάλλον διαλυτικής αβεβαιότητας. Τα spreads των δεκαετών κρατικών ομολόγων μας κινούνται σε απαγορευτικά υψηλά επίπεδα, σε αντίθεση πχ. με την Πορτογαλία όπου η πίεση που υφίσταται η χώρα είναι ελεγχόμενη».