Skip to main content

Μπακογιάννη: «Θα εργαστώ για την αντιμετώπιση της κρίσης»

Χρέος των πολιτικών δυνάμεων της χώρας είναι η συμβολή στην γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσης, δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία της στην Κρήτη.
«Στο μέτρο των δυνάμεων μου θα εργαστώ για τη γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσης», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία της στην Κρήτη.

«Η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές, είναι αντιμέτωπη με την πιο μεγάλη και βαθιά οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων και όλες οι πολιτικές δυνάμεις έχουμε χρέος να συμβάλουμε σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Κρήτη, επισκέφθηκε το μεσημέρι το δημαρχείο Χανίων όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο Κυριάκο Βιρβιδάκη και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. «Αυτό το οποίο εχω πει, σε όλες μου τις επισκέψεις εδώ στην Κρήτη, είναι οτι ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να σταθώ αντάξια της εμπιστοσύνης αυτής.

«Τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι σημαντικά και δεν έχουν χρώμα», υπογράμμισε η κα Μπακογιάννη, ενώ το θέμα που κυριάρχησε ήταν αυτό της διοικητικής μεταρρύθμισης.

«Είναι ιδιαίτερα τιμητικό και ιδιαίτερα συγκινητικό να βλέπεις φίλους από διαφορετικές παρατάξεις, αλλά φίλους, που μάχονται ο καθένας από το δικό του μετερίζι», είπε η κ. Μπακογιάννη.