Τρίτη 14 Ιουλίου 2020
x

ΥΠΕΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ: ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ

Τι είπε σε εκπροσώπους των Συμβολαιογράφων ο Γενικός Γραμματέας Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

«Καμία παράταση δεν θα υπάρξει στον Νόμο περί τακτοποίησης αυθαιρέτων». Τη δήλωση αυτή έκανε ο Γενικός Γραμματέας Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Ευθύμιος Μπακογιάννης, κατά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των Συμβολαιογράφων.

Στην εν λόγω συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στο αρμόδιο υπουργείο και στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας κ. Μπακογιάννης, ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος κ. Γεώργιος Ρούσκας, ο Πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Λάρισας κ.  Ιωάννης Κόνσουλας και η Συμβολαιογράφος Αθηνών κ. Μαρία Τρούσα συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα, που αφορούν στον συγκεκριμένο νόμο (4425/16) και ειδικότερα βελτίωση των διατάξεων και διευκόλυνση των συναλλαγών.

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Μπακογιάννης κατά τη συνάντηση ανακοίνωσε ότι δεν προβλέπεται καμία παράταση του νόμου, η ισχύς του οποίου λήγει στις αρχές Νοεμβρίου.  
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ