Skip to main content

Μπακογιάννης: Να σηκώσουμε ολόκληρη την Αθήνα ψηλά χωρίς εξαιρέσεις

Όσο υπερήφανους μας κάνει το ιστορικό παρελθόν της Αθήνας, τόσο μας στεναχωρεί το παρόν της, τόνισε ο νέος δήμαρχος Αθηναίων.

Δήμαρχος όλης των συνοικιών της Αθήνας και όλων των Αθηναίων, χωρίς αποκλεισμούς, δεσμεύθηκε την Κυριακή ότι θα είναι ο Κώστας Μπακογιάννης κατά την τελετή ορκωμοσίας του στην Ακαδημία Πλάτωνος.

«Όσο υπερήφανους μας κάνει το ιστορικό παρελθόν της Αθήνας, τόσο μας στεναχωρεί το παρόν της» τόνισε ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, σύμφωνα με το skai.gr.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης, για το συνδυασμό του «η Αθήνα είναι και οι εγκαταλελειμμένες και παραμελημένες γειτονιές της. Είναι οι άνθρωποί της που αισθάνονται ξεχασμένοι και αόρατοι».
 
«Είμαστε σήμερα όλοι εδώ για να σηματοδοτήσουμε πως θέλουμε να σηκώσουμε ολόκληρη την Αθήνα ψηλά. Χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς αποκλεισμούς» πρόσθεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, η απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη να ορκιστεί δήμαρχος Αθηναίων στην Ακαδημία Πλάτωνος, κι όχι στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά, είχε ως στόχο να καταδείξει ότι θα είναι κοντά στις γειτονιές όπως αυτή που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα καθημερινότητας

Στην ανοικτή για τις Αθηναίες και τους Αθηναίους εκδήλωση στην οποία ανέλαβαν τα καθήκοντα τους οι νέοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι παρέστησαν κυβερνητικά στελέχη και στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η οικογένεια του κ. Μπακογιάννη.