Skip to main content

Μπακογλίδης για Χάρρυ Κλυνν: Σήμερα η Καλαμαριά πενθεί

Σήμερα είναι μια μέρα μεγάλης απώλειας για την πόλη της Καλαμαριάς που έχασε έναν σπουδαίο άνθρωπο, αναφέρει ο δήμαρχος Καλαμαριάς

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και στα αγαπημένα πρόσωπα του εκλιπόντα Χάρρυ Κλυνν, κατά κόσμον Βασίλη Τριανταφυλλίδη, εκφράζει με δήλωσή του ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης.

«Σήμερα είναι μια μέρα μεγάλης απώλειας για την πόλη της Καλαμαριάς που έχασε έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν πολυτάλαντο καλλιτέχνη, ένα άνθρωπο που ταυτίστηκε με την ιστορία του Απόλλωνα Καλαμαριάς κι έναν ενεργό πολίτη που σημάδεψε με τα βήματά του και την Τοπική Αυτοδιοίκηση», αναφέρει ο κ. Μπακογλίδης και προσθέτει:

«Σήμερα η Καλαμαριά πενθεί, γιατί έχασε ένα τέκνο από τα σπλάχνα της, αφού ως γνωστό γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμαριά. Διακρίθηκε για το ήθος του, την αγωνιστικότητά του και την πίστη του στις δημοκρατικές αξίες. Με ευγένεια, σοβαρότητα και πηγαίο χιούμορ αντιμετώπιζε τις δυσκολίες της ζωής του και έτσι πιστεύω πως θα ήθελε να τον θυμόμαστε».