Skip to main content

Μπακογλίδης: Συγχαρητήρια στον Δαρδαμανέλη - Θα συνεχίσω το έργο μου

Ο απερχόμενος δήμαρχος Καλαμαριάς ευχαριστεί τους δημότες και τους συνεργάτες τους για το ποσοστό που συγκέντρωσε στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

«Με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα, θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Δαρδαμανέλη για τη νίκη του και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του» δήλωσε ο απερχόμενος δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης, σχολιάζοντας τη νίκη του συνυποψηφίου του Γιάννη Δαρδαμανέλη για τη διεκδίκηση του δήμου.

Ο κ. Μπακογλίδης ευχαριστεί τους δημότες της Καλαμαριάς «που με τίμησαν με την ψήφο τους και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι προς όφελος του Δήμου μας, όπως έκανα όλα τα χρόνια της δημαρχιακής μου θητείας» σημειώνει και προσθέτει:

«Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνεργάτες μου και την δημοτική μας παράταξη. Μας συνδέουν μακρόχρονοι κοινοί αγώνες, που άλλαξαν την εικόνα της Καλαμαριάς. Μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να έχει η Καλαμαριά το μέλλον που της αξίζει».

Σημειώνεται πως με ενσωμάτωση 77,31% ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Γενιά Δημιουργίας» συγκεντρώνει ποσοστό 57,83% ενώ ο νυν δήμαρχος συγκεντρώνει ποσοστό 42,17% (δείτε εδώ).