Skip to main content

Μπακογλίδης: Στον δήμο Καλαμαριάς υλοποιούν τα έργα που καταψήφιζαν

Πώς σχολιάζει ο τέως δήμαρχος Καλαμαριάς το δημοσίευμα της Voria.gr για μία σειρά από έργα που θα υλοποιηθούν στον δήμο Καλαμαριάς.

Λάβρος κατά της τωρινής διοίκησης του δήμου Καλαμαριάς εμφανίζεται ο πρώην δήμαρχος, Θεοδόσης Μπακογλίδης, και η παράταξή του για μία σειρά από έργα που θα υλοποιηθούν στον δήμο, τα οποία παρουσίασε με σημερινό της δημοσίευμα η Voria.gr (δείτε εδώ).

Με επιστολή της η προηγούμενη διοίκηση του δήμου επισημαίνει πως ως αντιπολίτευση η τωρινή δημοτική ηγεσία «κατέκρινε, επέκρινε και σε πολλά από τα εκτελούμενα ή τα υπό εκτέλεση έργα παρείχε αρνητική ψήφο», ενώ σήμερα «υιοθετεί όλο το εκτελούμενο και υλοποιούμενο τεχνικό πρόγραμμα της παράταξής μας».

«Δεν αξίζουν στην Καλαμαριά μας τέτοιου είδους τακτικές, που δεν βοηθούν τις συναινέσεις, που τόσο είναι απαραίτητες για την προώθηση και επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που θα κληθούμε από κοινού να αντιμετωπίσουμε προς όφελος των πολιτών της Καλαμαριάς» καταλήγει ο πρώην δήμαρχος.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μπακογλίδη και της παράταξής του:

Με έκπληξη και απορία διαβάσαμε στην ιστοσελίδα VORIA υπό τον τίτλο ‘Σε γενναίο lifting της Καλαμαριάς προχωρά ο τοπικός Δήμος’, στο οποίο αναφέρονται και εξαγγέλλονται μια σειρά από έργα τα οποία με τον ένα η τον άλλο τρόπο έχουν δρομολογηθεί ή εκτελεστεί από την προηγούμενη Διοίκηση του Θεοδόση Μπακογλίδη.

Αιδώς Αργείοι …! Αυτοί που ως αντιπολίτευση κατέκριναν, επέκριναν και σε πολλά από τα εκτελούμενα ή τα υπό εκτέλεση έργα παρείχαν αρνητική ψήφο, έρχονται τώρα και υιοθετούν όλο το εκτελούμενο και υλοποιούμενο τεχνικό πρόγραμμα της παράταξής μας.

‘Βρε πως αλλάζουν οι καιροί’. Αυτοί που έλεγαν όταν ήταν στην αντιπολίτευση, όχι σε όλα και καταψήφιζαν το τεχνικό πρόγραμμα της παράταξής μας, αντί να το εκτελούν σιωπώντας αφού δεν μπορούν εκ του νόμου να πράξουν αλλιώς, έρχονται τώρα και ανακοινώνουν με το σχετικό δημοσίευμα ότι πραγματοποιούν ‘γενναίο lifting’ η όπως αλλιώς θέλουν να το ονομάσουν παρουσιάζοντας όμως ως δικά τους έργα τα έργα και τα οράματα της προηγούμενης Διοίκησης.

Άλλωστε δεν αξίζουν στην Καλαμαριά μας τέτοιου είδους τακτικές, που δεν βοηθούν τις συναινέσεις, που τόσο είναι απαραίτητες για την προώθηση και επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που θα κληθούμε από κοινού να αντιμετωπίσουμε προς όφελος των πολιτών της Καλαμαριάς.