Skip to main content

Μπακούρας: Να μην θεωρείται όνειρο για τον Άρη να πάρει πρωτάθλημα

Ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας μίλησε για το τουρνουά βετεράνων που διεξήχθη προς ενίσχυση του παιδικού χωριού στο Φίλυρο.

Για το τουρνουά βετεράνων προς ενίσχυση του παιδικού χωριού στο Φίλυρο αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Yellow», ο Λεωνίδας Μπακούρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας:

«Ήταν μια πολύ όμορφη μέρα, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τους ανθρώπους που βοηθάμε. Είχαμε εκεί και τα παιδιά από το Φίλυρο».

Για το κοινωνικό πρόσωπο της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας: «Λέμε ότι εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι να βοηθάς με πράξεις, εμείς σαν εταιρία θέλουμε να βοηθάμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Φέτος έγινε το τουρνουά στην Θεσσαλονίκη, του χρόνου θα γίνει στην Λάρισα γιατί και εκεί υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν την βοήθεια μας».

Για το αν μπορούν οπαδοί δυο διαφορετικών ομάδων να συνυπάρχουν στην Ελλάδα: «Είναι προβλήματα που λύνονται. Απλά πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι τεχνοκράτες, άνθρωποι που έχουν διοικήσει. Πρέπει απλά να υπάρχει κράτος. Είναι δυνατόν να μην μπορείς να πας σε ένα γήπεδο με το παιδί σου; Θα είναι πολύ όμορφο να βλέπεις στο Χαριλάου και την Τούμπα φιλάθλους και των δυο ομάδων».

Για την περασμένη σεζόν στον Άρη: «Πάει καλά η ομάδα, πέρυσι περάσαμε καλά στο γήπεδο. Είναι σημαντικό να πας στο γήπεδο και να φεύγεις με χαμόγελο. Φέτος θέλουμε να δούμε την ομάδα μας ακόμα πιο ψηλά».

Για την ιστορία του Μαλιούφα που είχε φτάσει κοντά στον Άρη: «Κάποτε ήρθε, δοκιμάστηκε στον Άρη αλλά δεν υπέγραψε. Έλλειπε μια σφραγίδα εκείνο το βράδυ, δεν υπέγραψε και τον χάσαμε. Τον πήρε ο Παντελάκης στον ΠΑΟΚ. Από το χωριό του τον έφεραν σε εμάς, έκανε δοκιμαστικό, έβαλε τρία γκολ και είπαν όλοι παιχταράς. Έλλειπε όμως η σφραγίδα εκείνη την μέρα, έμαθε τι έγινε ο Παντελάκης και τον πήρε».

Για τα αποτελέσματα των αγώνων: «Ο Άρης κέρδισε την Λάρισα 3-0 και ο ΠΑΟΚ τον Ηρακλή 5-0. Τώρα μέχρι τον Δεκέμβριο θα οργανώσουμε ένα Άρης-ΠΑΟΚ για φιλανθρωπικό σκοπό. Το ζητάνε και οι δυο και θα το διοργανώσουμε».

Για το αν παίζει και ο ίδιος: «Ναι τώρα… λείπει ο Δράμπης και πήρα την θέση του. Έπαιζα και στην Ιταλία στο κέντρο σε κάτι ερασιτεχνικές ομάδες».

Για το αν είναι αισιόδοξος για την ομάδα: «Αν ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές στο επόμενο διάστημα, και στην Ευρώπη δεν θα έχει πρόβλημα και θα είναι έτοιμη για το επόμενο πρωτάθλημα. Οργανωθήκαμε, και οι προσπάθειες που κάνουμε είναι στον σωστό δρόμο. Πρέπει να βγάζουμε και δικούς μας παίκτες, για να είναι το μέλλον ευοίωνο, να αντιμετωπίζουμε τα θέματα μακροπρόθεσμα, να βλέπουμε μπροστά. Δεν πρέπει να πικραθεί ξανά ο κόσμος και να περάσει αυτήν την δύσκολη τετραετία».

Για το αν ο Άρης μπορεί να προσελκύσει ενδιαφέρον από εταιρείες που θέλουν να διαφημιστούν: «Μακάρι να υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον για την ομάδα και το γήπεδο. Όσο βελτιώνεται η ομάδα τόσο θα προσελκύει τον κόσμο στο γήπεδο. Είδαμε και πέρυσι πως έβλεπε ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα τον Άρη. Σε όλη την Ελλάδα μας έλεγαν συγχαρητήρια. Αυτό φέρνει και έσοδα».

Για το αν ο Άρης μπορεί να έχει στόχο να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα: «Πάντα πρέπει να στοχεύεις ψηλά και να μην θεωρείται όνειρο. Όπως πέρυσι είχαμε πει ότι θα βγούμε στην Ευρώπη πρέπει να κάνει επόμενα βήματα. Τα επόμενα βήματα είναι οι τίτλοι».