Skip to main content

Μπαλάσκας: Ήταν έτοιμοι να σκοτώσουν αστυνομικούς (vid)

«Αυτά τα όπλα σκοτώνουν. Δύο από αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί. Ευτυχώς δεν σκότωσαν, τραυμάτισαν όμως αστυνομικούς», τόνισε ο Ελευθέριος Χαρδαλιάς

«Ήταν έτοιμοι να χτυπήσουν αστυνομικό στόχο και να αφαιρέσουν όχι ζωή αστυνομικού αλλά ζωές αστυνομικών», τόνισε ο Στράτος Μπαλάσκας μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» όσομ αφορά την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» και για τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. μέσα στην ΑΣΟΕΕ.

Χαρακτηριστική είναι και η λακωνική δήλωση του επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, Αστυνομικού Διευθυντή Ελευθέριου Χαρδαλιά, ο οποίος είπε «αυτά τα όπλα σκοτώνουν. Δύο από αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί. Ευτυχώς δεν σκότωσαν, τραυμάτισαν όμως αστυνομικούς. Δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν και χειροβομβίδα, όπως ξέρετε. Δεν γνωρίζουμε τι αθώα θύματα μπορούσε να προκαλέσει, συγκεκριμένα στη γαλλική Πρεσβεία στο κέντρο της Αθήνας. Εκείνο που τρομάζει ακόμα περισσότερο είναι η ποσότητα και η δύναμη των εκρηκτικών υλών που κατασχέσαμε. Ευτυχώς προλάβαμε».

Δείτε όσα ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας: