Skip to main content

«Μπάλλος»: Δεύτερη μέρα κυκλοφοριακού χάους στους δρόμους της Θεσσαλονίκης (φωτο)

Σημειωτόν στο κέντρο της πόλης από το πρωί λόγω του μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου και της κακοκαιρίας - Σε ποιες οδούς υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα

Νέο κυκλοφοριακό έμφραγμα υφίσταται από το πρωί η Θεσσαλονίκη και ιδίως το κέντρο της πόλης, εξαιτίας του μεγάλου φόρτου στις οδικές αρτηρίες της και της κακοκαιρίας «Μπάλλος» που πλήττει εδώ και 48 ώρες τη χώρα.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά το κέντρο της πόλης, μεγάλο μποτιλιάρισμα επικρατεί στις οδούς Τσιμισκή, Εγνατία, Ολυμπιάδος, Κασσάνδρου, καθώς και στις λεωφόρους Κ. Καραμανλή, Νίκης, Μεγάλου Αλεξάνδρου και Στρατού, όπου τα οχήματα κινούνται σημειωτόν.

Μεγάλα προβλήματα καταγράφονταν και στα ανατολικά της πόλης, όπως στην οδό Αλ. Παπαναστασίου, σε τμήμα της Παπάφη και στη Γρ. Λαμπράκη, ενώ ζήτημα προέκυψε και στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, όπου... άνοιξε η γη και κατάπιε ένα λεωφορείο, με αποτέλεσμα να διακοπεί για αρκετή ώρα η κυκλοφορία από την Τροχαία.

Η παραπάνω εξέλιξη παροχέτευσε προς στιγμήν το κυκλοφοριακό ζήτημα στην Περιφερειακή Οδό, παροδικά, ωστόσο, καθώς πλέον τα οχήματα κινούνται ομαλώς.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη -και κατά τι χειρότερη- ήταν η εικόνα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και χθες.