Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
x

«ΜΠΑΛΛΟΣ»: ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΟΑΕΔ - ΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία στην ΠΕ Κορινθίας καθώς και στον δήμο Ανατολικής Μάνης για προληπτικούς λόγους

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία σε δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας των μετεωρολογικών προγνώσεων για δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Διαβάστε: Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία στη Χαλκιδική

Ειδικότερα, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στους Δήμους Κορινθίων, Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Νεμέας και Σικυωνίων.

Επίσης, κλειστές θα παραμείνουν αύριο όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ανατολικής Μάνης, στη Λακωνία, λόγω της κακοκαιρίας.

Διαβάστε: Κλειστά τα σχολεία αύτιο στην ΠΕ Ηλείας και στον δήμο Μεσολογγίου λόγω κακοκαιρίας

Παράλληλα, κλειστοί θα παραμείνουν αύριο και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του ΟΑΕΔ στην Αττική, κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, καθώς και η σχολή ΑμεΑ Αθηνών του ΟΑΕΔ, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας και δυσκολιών μετακίνησης, που πιθανόν να προκύψουν, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων το επόμενο 24ωρο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ