Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο νεαρός χαφ του ΝΠΣ Βόλου αποκάλυψε τα μηνύματα που περνούσε ο Π. Γκαρσία στον ίδιο και τους συμπαίκτες του όταν αγωνιζόταν στην Κ19 του «Δικεφάλου».

Για την στήριξη του ΠΑΟΚ στους νεαρούς παίκτες αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Κώστας Μπαλογιάννης ενώ αποκάλυψε και τα μηνύματα που περνούσε ο Πάμπλο Γκαρσία στον ίδιο και τους συμπαίκτες του όταν αγωνιζόταν στην Κ19 του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός χαφ του ΝΠΣ Βόλου:

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του: «Τα πράγματα είναι πολύ καλά, το κλίμα είναι καλό, είμαστε μια οικογένεια. Είναι μια πολύ καλή και σωστή απόφαση, θα μου δώσει περισσότερες ευκαιρίες και προς το παρόν πηγαίνουν πολύ καλά τα πράγματα. Σίγουρα είναι δύσκολο να βρεις χώρο, πέρυσι έκανα μια χρονιά με την πρώτη ομάδα, είδα τι ομάδα έχει ο ΠΑΟΚ και είναι δύσκολο για έναν νέο να μπει σε αυτή την ομάδα, υπάρχουν παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Εγώ θέλω να κάνω μια γεμάτη σεζόν, να δείξω το ταλέντο μου και να δείξω στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως μπορώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες. Πιστεύω στον εαυτό μου και μπορώ να ανταπεξέλθω».

Για τη θέση που παίζει στον ΝΠΣ Βόλο: «Παίζω 6-8άρι στον ΝΠΣ Βόλο, στην προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ έπαιξα ως αριστερός μπακ ως λύση ανάγκης, δεν είχα κανένα πρόβλημα να παίξω σε εκείνη την θέση».

Για τους Μιχαηλίδη-Γαϊτανίδη: «Εχουμε επαφή, έχουμε δουλέψει μαζί και τους πιστεύω, έχουν τα προσόντα για να παίξουν στον ΠΑΟΚ, να πάρουν τις ευκαιρίες τους, θα πρέπει όμως να δουλέψουν, χρειάζεται δουλειά για να πετύχουν. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει πως θα επενδύσει πάνω σε αυτά τα παιδιά».

Για την απόφαση του Μελιόπουλου και το αν στον ΠΑΟΚ ασχολούνται με τους νεαρούς παίκτες: «Εγώ προσωπικά πιστεύω πως έχω όλη τη στήριξη της ομάδας. Κάθε παίκτης που έρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ να παίξει στην πρώτη ομάδα, ειδικά στον συγκεκριμένο ΠΑΟΚ. Πρέπει η ομάδα να διαχειριστεί τον κάθε παίκτη και να τον βοηθήσει να εξελιχθεί, να τον υποστηρίξει».

Για το αν νιώθει άτυχος που ανήκει σε αυτόν τον ΠΑΟΚ λόγω αυτής της συγκυρίας: «Εγώ δεν νιώθω άτυχος, είμαι τυχερός που έκανα προπόνηση μαζί με εξαιρετικούς παίκτες, πήρα εμπιρίες που δεν θα έπαιρνα σε κάποια άλλη ομάδα».

Για την παροικία του ΠΑΟΚ που έχει χτιστεί στον ΝΠΣ Βόλο: «Ναι κάνουμε παρέα εκτός γηπέδου αλλά όχι μόνο μεταξύ μας και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μας».

Για το στόχο του ΝΠΣ Βόλου: «Το κλίμα και ο σεβασμός που υπάρχει στον καθένα από εμάς, είμαστε οικογένεια, ο καθένας παλεύει για τον άλλον, και αυτό γενικά δύσκολο σε νεοφώτιστη ομάδα. Πιστεύω πως μπορούμε να σωθούμε και να πάρουμε μια καλή θέση στην βαθμολογία».

Για την Εθνική Ελπίδων: «Είναι κάτι ευχάριστο που στην Ανδρών που παίζουν νεαροί παίκτες, παιδιά που παίζαμε μαζί τους βλέπουμε να παίζουν στην Ανδρών και να διαπρέπουν. Είμαστε σε καλό δρόμο στην Ελπίδων, είμαστε καλή και νέα ομάδα, έχουμε συνοχή, τα αποτελέσματά μας είναι καλά και είμαστε με φουρνιά για το μέλλον».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Τον κ. Γκαρσία τον εκτιμώ ιδιαίτερα, με βοήθησε και ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή. Δεν έχουμε μιλήσει φέτος ακόμη. Αυτό που αναδεικνύει τον κ. Γκαρσία είναι το πάθος και το να παίζεις με την ψυχή σου μέσα στο γήπεδο, αυτό μετέδιδε σε εμάς και μας βοήθησε να κάνουμε δύο εξαιρετικές χρονιές. Ήταν πάντα αξιοκρατικός, πιστεύω πως αν ήταν προπονητής στον ΠΑΟΚ στην ανδρική ομάδα θα έπαιρναν ευκαιρίες αυτοί που άξιζαν όχι μόνο οι παίκτες που είχε στην Κ19».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ