Skip to main content

Μπαλτάκος: Αποκαθιστά τη νομιμότητα το Εφετείο, είναι αυτό που θέλαμε

Κερδίσαμε την πρώτη μάχη και τώρα πιστεύω και είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσουμε και την Πέμπτη, υποστήριξε ο γνωστός νομικός του ΠΑΟΚ

Το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε την αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής που είχε κάνει η πλευρά του ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτή η απόρριψη έγινε με αιτιολόγηση που δίνει ακόμη πιο ισχυρό νομικό επιχείρημα στην πλευρά του Δικεφάλου να επιδιώξει εκδίκαση της υπόθεσης επί της ουσίας και να ανατρέψει την πρωτόδικη απόφασης της Πειθαρχικής της Λίγκας από την πρωτοδίκη, Μαρία Τσαγκιά.

Αυτό υποστήριξε ο επικεφαλής της νομικής ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5, ενώ τόνισε ότι ο Δικέφαλος κέρδισε τη μάχη και περιμένει να γίνει το ίδιο και την Πέμπτη, που η υπόθεση εκδικάζεται από τους Εφέτες της ΕΠΟ.   

«Αυτό ήταν ακριβώς που θέλαμε και αποκαθιστά τη νομιμότητα. Ήταν δύσκολο για τους Εφέτες να το πουν αυτό την Πέμπτη και το λέει τώρα το διοικητικό Εφετείο. Εμείς λέμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν υπάρχει καμία πολυιδιοκτησία και θα πρέπει να μπει στην ουσία το δικαστήριο για να το κρίνει αυτό. Ήρθε τώρα η απόφαση του διοικητικού Εφετείου για να πει αυτό που λέμε εμείς τόσο καιρό, δηλαδή, ότι το πόρισμα της ΕΕΑ δεν είναι δεσμευτικό, παρά την απόφαση της πρωτοδίκης της Πειθαρχικής Λίγκας, Μαρία Τσαγκιά. Κερδίσαμε την πρώτη μάχη και τώρα πιστεύω και είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσουμε και την Πέμπτη. Πώς γίνεται όταν κάποιος έχει γηπεδάκια των Εφήβων της Ξάνθης να ελέγχει ολόκληρη την ομάδα, ενώ το 95% ανήκει στους Πανόπουλο και Συγγελίδη. Πείτε πώς γίνεται αυτό ας μου απαντήσει κάποιος Δεν είναι θέμα ηθικό ή νομικό, απλά είναι θέμα λογικής ότι δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης».