Skip to main content

Μπαράζ διακοπών ρεύματος σε ανατολική και δυτική Θεσσαλονίκη

Αρκετές είναι σήμερα οι διακοπές ρεύματος που θα σημειωθούν λόγω εργασιών από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Αρκετές είναι για σήμερα οι διακοπές ρεύματος σε περιοχές τόσο της δυτικής όσο και της ανατολικής Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα, από τις 08.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. διακοπή ρεύματος θα υπάρξει στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ των δρόμων Ειρήνης, Μακεδονομάχων, Μολδοβλαχίας, Αίαντος, Αμυνταίου, 25ης Μαρτίου, Βασίλη Ρώτα, Ξενοφώντος, Βατοπεδίου, Ολυμπιάδος, Γοργοποτάμου και το σούπερ μάρκετ στη Μαρτίου.

Από τις 08.00 έως τις 14.30 προγραμματισμένη διακοπή θα υπάρξει στηξν περιοχή Πάλιουρα της Επανομής του δήμου Θερμαϊκού, ενώ από τις 11.00 έως τις 14.00 διακοπή θα έχουμε και πάλι στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ των δρόμων Ελευθερίας, Μακεδονομάχων, Ολυμπιάδος, Τάσου Ισαάκ, Σκιάθου, Δραγουμάνου, Σημαιοφόρου Γιαλοψού Έκτορος, Δημοκρατίας, Χριστοδούλου, 3ης Σεπτεμβρίου, Καζαντζάκη, Θεοτοκά Γεωργίου, Γρ.Λαμπράκη, Εθν.Αντιστάσεωσ, Αποστόλου Ηλέκτρας, Γοργοποτάμου και 25ης Μαρτίου.