Skip to main content

Μπαράζ διακοπών ρεύματος την Κυριακή σε περιοχές επτά δήμων της Θεσσαλονίκης

Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση θα αντιμετωπίσουν οι καταναλωτές σε περιοχές επτά δήμων της Θεσσαλονίκης την Κυριακή - Δείτε αναλυτικά τις ώρες.

Mπαράζ διακοπών ηλεκτροδότησης θα σημειωθούν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου σε περιοχές επτά δήμων της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Αρχικά, χωρίς ρεύμα θα βρίσκονται από τις 7:00 έως τις 9:00 οι καταναλωτές στις Συκιές. Η διακοπή ρεύματος αφορά τις οδούς: Σπαρτάκου, Γκίνη, Παλαιολόγου, Δ. Γληνού, Καπ. Βερμιώτη, Ρόζας Ιμβριώτη.

Επίσης, διακοπή είναι προγραμματισμένη από τις 8:00 ώς τις 12:00και στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου και συγκεκριμένα στον Εύοσμο στο τμήμα της προέκτασης Μακρυγιάννη (από οδό Μπένι έως πρατήριο Καϊσί), στο τμήμα οδού Αναγεννήσεως (από οδό Παπάγου έως οδό Κωνσταντινίδη), στο τμήμα οδού Κωνσταντινίδη (από οδό αναγεννήσεως έως οδό Βικέλα).

Χωρίς ρεύμα θα βρίσκονται και από τις 8:00 έως τις 13:00 και οι κάτοικοι στα Διαβατά στο τμήμα της Συμμαχικής Οδού (Χίγκας Ιωάννης & ΣΙΑ ΟΕ, ΑΦΟΙ Κωνσταντινίδη, Στρατόπεδο Αναγνωστόπουλου, Κόμβος ΑΕ κλπ), Ανώνυμη Οδός δυτικά του στρατοπέδου Αναγνωστόπουλου, ενώ από τις 12:00 ώς τις 14:30 διακοπή θα σημειωθεί και στο Καλοχώρι στην οδό Κανάρη (Στραβαρίδης ΑΒΕΕ, Ήφαιστος λεβητοποιείο, πλαστικά ΣΩΛΒΕ ΑΕ κλπ).

Μία πολύωρη διακοπή είναι προγραμματισμένη από τις 8:00 έως και τις 15:00 και για την Περαία του δήμου Θερμαϊκού, εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Περαίας από το ύψος της διασταύρωσης προς Τρίλοφο (Μηδέν), έως την κλινική Πισσαλίδη. Συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτών : ROYAL ξενοδοχείο, Οσία Ξένη, Άνω Περαία, κτήμα Θεοδωρίδη κα.

Προβλήματα με την ηλεκροδότηση θα αντιμετωπίσουν τις ίδιες ώρες και οι κάτοικοι του δήμου Θέρμης που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Επανομής, από το ύψος της διασταύρωσης προς Τρίλοφο (Μηδέν) έως και ολόκληρη η Δ.Κ. Πλαγιαρίου, συμπεριλαμβανομένων και όλων των κοινοτικών αντλιοστασίων.

Από τις 8:45 έως και τις 11:00 χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν και οι καταναλωτές στην στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Κιλκίς στον δήμο Ωραιοκάστρου λίγο πιο πάνω από συμμαχική, στην περιοχή Αφοί Κωνσταντινίδη, CHIC STROM Κελεσίδης, Ρεκάλης Μάρμαρα, Αναγνωστου Κατασκευαστική, και πέριξ.

Τέλος από τις 9:00 έως τις 12:00 διακοπή θα σημειωθεί στον δήμο Λαγκαδά και συγκεκριένα στους οικισμούς Κολχικό, πτηνοτροφείο Σαουλίδη, Σταύλος Κεφάλα, τυροκομείο Πάσχου, αρδευτικά, ενώ από τις 9:00 ώς τις 14:00 στον ίδιο δήμο προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και στον στάβλο Παναγιωτίδη, Φ/Β Κηπουρός, Χοιροστάσιο, Βιοαέριο, αρδευτικά Κολχικού.