Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021
x

ΜΠΑΡΑΖ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΜΕΤΙΟ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ

Συνθήκες ενότητας και συστρατεύσης στην Αν. Μακεδονία Θράκη δημιουργεί για τη ΝΔ η στήριξη Μητσοτάκη στην υποψηφιότητα Μέτιου

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση στήριξης του Κυριάκου Μητσοτάκη προς την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου για τις περιφερειακές εκλογές ακολούθησε ομοβροντία δηλώσεων από τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη που τάχθηκαν υπέρ του νυν περιφερειάρχη.

Παρότι ήταν γνωστή η επιλογή του κ. Μητσοτάκη, φαίνεται ότι η επίσημη ανακοίνωση του επέδρασε καταλυτικά για να δημιουργηθούν συνθήκες ενότητας και συστράτευσης γύρω από την υποψηφιότητα Μέτιου ενόψει των περιφερειακών εκλογών.

Συγκεκριμένα, τη στήριξή του στον κ. Μέτιο εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ στην Καβάλα Νίκος Παναγιωτόπουλος, τονίζοντας ότι πάνω από όλα προέχει η ενότητα της παράταξης, καθώς και ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης. Παράλληλα, και οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, με κοινή ανακοίνωσή τους, χαιρέτισαν την ανακοίνωση του κ. Μητσοτάκη δηλώνοντας την αποφασιστικότητά τους να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για την εκλογή του κ. Μέτιου.

Αίσθηση, πάντως, προκάλεσαν οι παρεμβάσεις των δύο γνωστών «καραμανλικών», πρώην υπουργών, της περιοχής, του κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη και του κ. Αλέξανδρου Κοντού.

«Η παράταξη μας ξεκινά ένα κρίσιμο και ολομέτωπο αγώνα σε όλα τα επίπεδα, με στόχο την τελική ΝΙΚΗ στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές και Βουλευτικές εκλογές Προϋπόθεση γι’ αυτή τη νίκη είναι η ενότητα και η συστράτευση όλων των δυνάμεων. Γι’ αυτό, όπως έχω εξαρχής δηλώσει, στηρίζω την επιλογή του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκηγια την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πρόσωπο του Χρήστου Μέτιου», σημείωσε ο κ. Στυλιανίδης.

«Στηρίζω ανεπιφύλακτα την απόφαση του Προέδρου και θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε ο Χρήστος Μέτιος και ο συνδυασμός του να κερδίσουν τις επερχόμενες εκλογές για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», ανέφερε ο κ. Κοντός.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ