Skip to main content

Μπαράζ κλοπών σε νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας

Δικογραφία σε βάρος έξι ατόμων σχημάτισαν αστυνομικοί τμημάτων ασφαλείας στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας για κλοπές.

Σύλληψη και δικογραφία για κλοπές σχημάτισαν αστυνομικοί των νομών της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, στην Κατερίνη συνελήφθη χθες το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ένας 46χρονος, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 25ης Ιουλίου, αφαίρεσε από σταθμευμένο όχημα το χρηματικό ποσό των 4.700 ευρώ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 11 και 13 Ιουλίου 2022 μαζί με συνεργό του, διέπραξαν 4 κλοπές από σταθμευμένα οχήματα σε περιοχές της Ημαθίας, αφαιρώντας χρηματικό ποσό 1.020 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και άλλα αντικείμενα αξίας 1.380 ευρώ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 47χρονου άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 15ης Ιουλίου 2022 σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε από όχημα που ήταν σταθμευμένο σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών, δύο τσάντες που περιείχαν χρηματικό ποσό 2.500 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και άλλα αντικείμενα.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 30χρονου και ενός 25χρονου, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 14ης Ιουνίου 2022 σε περιοχή των Σερρών, παραβίασαν όχημα ημεδαπού και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και μία 28χρονη γυναίκα, καθώς παρέλαβε το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 15ης Ιουνίου 2022 σε περιοχή των Σερρών, μπήκε σε κατάστημα ημεδαπού και εκμεταλλευόμενος την απουσία του ιδιοκτήτη του, αφαίρεσε δύο τηλεοράσεις αξίας 300 ευρώ.