Skip to main content

Μπαράζ παρεμβάσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Χαλκηδόνος

Εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης και αποκατάστασης πραγματοποιήθηκαν και στα δημοτικά γήπεδα του Αγ. Αθανασίου, Βαθυλάκου, Γέφυρας και Ν.Μεσήμβριας

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Χαλκηδόνος με τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο δημοτικό γήπεδο της Νέας Μεσήμβριας.

Οι εργασίες στο εν λόγω γήπεδο, οι οποίες εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο εργασιών αναβάθμισης των αθλητικών χώρων σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του δήμου, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη συντήρηση του συστήματος άρδευσης και την επανασπορά του αγωνιστικού χώρου.



Παρόμοιες εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης και αποκατάστασης  πραγματοποιήθηκαν και στα δημοτικά γήπεδα του Αγίου Αθανασίου, Βαθυλάκου και Γέφυρας ενώ το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρξαν παρεμβάσεις και στις αθλητικές εγκαταστάσεις των υπολοίπων δημοτικών κοινοτήτων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

1) Επισκευές και συντήρηση συστημάτων υδροδότησης

2) Αναβάθμιση αθλητικών οργάνων και αγορά νέων

3) Αναβάθμιση φωτισμού

4) Κατασκευή και επισκευές χώρων υγιεινής

5) Ελαιοχρωματισμοί και μονώσεις σε χώρους γραφείων και αποδυτηρίων

6) Κατασκευή ραμπών ΑμΕΑ

7) Επανασπορά αγωνιστικών χώρων

8) Καθαρισμοί εξωτερικών και εσωτερικών χώρων

«Εντατικοποιούμε τις προσπάθειές μας προκειμένου να βελτιώσουμε τις αθλητικές υποδομές στον δήμο μας. Έχουμε ήδη υλοποιήσει μια σειρά μικροέργων ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη παρεμβάσεις αποκατάστασης και αναβάθμισης των γηπέδων μας σε όλες τις δημοτικές κοινότητες”, τόνισε ο δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος προσθέτοντας ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι η καλύτερη δυνατή συντήρηση και βελτίωση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου προς όφελος όλων των δημοτών. “Τα έργα αυτά, αποτελούν μία έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντός μας για τη στήριξη των αθλητών των σωματείων του δήμου μας», είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς, Ανέστη Ανεστίδη οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης θα συνεχιστούν σε όσες αθλητικές εγκαταστάσεις υπάρχει ανάγκη. «Βρισκόμαστε  στο πλευρό των αθλητών και των αθλητικών συλλόγων και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε αποδοτικότερη λειτουργία όλων των δημοτικών αθλητικών χώρων, αλλά και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών τόσο των αθλητών, όσο και των θεατών», τόνισε ο κ. Ανεστίδης.