Skip to main content

Μπαράζ προστίμων από την Πυροσβεστική για πυρκαγιές σε Χαλκιδική, Πέλλα και Σέρρες

Πρόστιμα από την Πυροσβεστική για πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στη Σωζόπολη Χαλκιδικής, στην Πιπεριά Πέλλας και στα Πλατανάκια Σερρών

Μπαράζ προστίμων για πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην Κεντρική Μακεδονία επέβαλε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ξερά χόρτα εντός αύλειου χώρου, στη Σωζόπολη του δήμου Προποντίδας Χαλκιδικής, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου.

Παράλληλα, για διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Πέλλας, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτεμάχιο, στην Πιπεριά του δήμου Αλμωπίας Πέλλας, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Ακόμη, για φωτιά που εκδηλώθηκε σε ξερά χόρτα εντός αύλειου χώρου, στα Πλατανάκια Σιντίκης Σερρών, επιβλήθηκε σε γυναίκα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ Άνω Ποροίων Σερρών.

φωτογραφία αρχείου