Skip to main content

Μπαράζ ραδιοφωνικών συνεντεύξεων από τον Κώστα Χήτα

Ο υποψήφιος βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» στη Β' Θεσσαλονίκης απάντησε σε ερωτήματα των δημοσιογράφων για τα μείζονα πολιτικά θέματα.

Mπαράζ συνεντεύξεων σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης συμπεριελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του υποψήφιου Βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης με το κόμμα της «Ελληνικής Λύσης», Κώστα Χήτα.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε σε ερωτήματα των δημοσιογράφων για τα μείζονα πολιτικά θέματα και τις θέσεις του κόμματος που αφορούν σε αυτά, αλλά και για τον βρώμικο πόλεμο της ΝΔ σε βάρος της «Ελληνικής Λύσης».

«Ποιος εκμεταλλεύεται τον Ιησού; Ο Βελόπουλος που πριν από 6 χρόνια πούλησε ένα βιβλίο  ή τα «γαλάζια» ράσα που το θυμήθηκαν 4 μέρες πριν τις εκλογές»;

«Με τον καθαρό πατριωτισμό μας θέλουμε να μπούμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Αν εμείς ως «Ελληνική Λύση» καταφέρουμε να "διαλύσουμε" τους Ναζιστές της ΧΑ, τότε αυτό θα είναι το μεγαλύτερο παράσημο που θα μπορούσαμε να πάρουμε».

Για την πολιτική επικαιρότητα

«Εμείς θέλουμε οι ιερείς να έχουν πολιτική άποψη, αλλά όχι να παρεμβαίνουν κομματικά. Τις τελευταίες πέντε μέρες των εκλογών ξεκίνησαν να εξαπολύουν τα πυρά τους προς τον Κ. Βελόπουλο και αν το ψάξετε και οι δύο Μητροπολίτες έχουν στενή σχέση με στελέχη της ΝΔ. Ποιος χρησιμοποιεί τελικά για προεκλογικούς λόγους τον Ιησού, ο Βελόπουλος που πριν από έξι χρόνια πούλησε ένα βιβλίο που δεν έγραψε ο ίδιος και φυσικά τότε δεν υπήρχε η «Ελληνική Λύση» και δεν είχαμε εκλογές. Ή ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης, με το «γαλάζιο» ράσο, ξαφνικά «αγγελοκρούστηκε» και πέντε μέρες πριν τις εκλογές είπε να αναφερθεί σε ένα θέμα προ εξαετίας. Ποιος λοιπόν εξυπηρετεί κομματικούς, πολιτικούς και προεκλογικούς σκοπούς επικαλούμενος τον Ιησού;  Μιλάμε για μια απροκάλυπτη και ωμή παρέμβαση των γαλάζιων ράσων μια βδομάδα πριν τις εκλογές για να στηρίξουν τη ΝΔ».

Σήμερα το βραδύ, ο γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης , Κώστας Χήτας συνεχίζοντας τις προεκλογικές εμφανίσεις του στα ΜΜΕ θα συμμετάσχει στην πολιτική εκπομπή του Βαγγέλη Πλάκα στην  Δημοτική Τηλεόραση TV100 στις 21:00.