Skip to main content

Μπαράζ συλλήψεων σε Φλώρινα, Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά

Αρκετές ήταν οι συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη δυτική Μακεδονία από αστυνομικούς των κατά τόπους υπηρεσιών για διάφορα αδικήματα.

Αθρόες ήταν οι συλλήψεις καταζητούμενων και παρανομούντων ατόμων  το τελευταίο 24ωρο σε πόλεις της δυτικής Μακεδονίας, από αστυνομικούς των κατά τόπους υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί στην Κοζάνη, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν δύο νεαρούς 22 και 18 ετών διότι κατείχαν από κοινού μία συσκευασία, που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

Χθες βράδυ στην Καστοριά, αστυνομικοί της  Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης συνέλαβαν έναν 25χρονο διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία  νάιλον συσκευασία, που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,7 γραμμάριων.

Χθες το απόγευμα στα Γρεβενά, συνελήφθη ένας 26χρονος αλλοδαπός, διότι εισήλθε παράτυπα στη χώρα και δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών.

Χθες το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός, διότι παρέμενε παράτυπα στη χώρα.

Τέλος σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας, σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού, για κλοπή.

‘Οπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 26χρονος, από τις 31/12/2018 έως την 2/1/2019 σε περιοχή της Φλώρινας, αφαίρεσε από δύο περίπτερα, καπνικά προϊόντα συνολικής αξίας 4.200 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 2.150 ευρώ, καθώς και κάρτες κινητής τηλεφωνίας αξίας 100 ευρώ.