Skip to main content

Μπαρμπουνάκης: Γιορτή στο Χαριλάου, η πόλη έχει ανάγκη τα ντέρμπι

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού μίλησε για το κυριακάτικο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ αλλά και το θέμα που προέκυψε αναφορικά με το κλάδεμα των δέντρων στη Χαριλάου

Για το μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ αλλά και το θέμα που προέκυψε αναφορικά με το κλάδεμα των δέντρων στη Χαριλάου μίλησε στον ρ/σ «Yellow», ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού:

Για το Άρης-ΠΑΟΚ είπε: «Το ζούμε ξανά μετά από τέσσερα χρόνια. Η πόλη έχει ανάγκη τα τοπικά ντέρμπι. Θα ζήσουμε πολύ όμορφες εικόνες στο Χαριλάου και θα είναι μία γιορτή. Θα είναι μία γιορτή για το ποδόσφαιρο και όλοι ευχόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα. Το ''μία πόλη, μία ομάδα'' δεν πρέπει να εκφράζεται από κανέναν φίλαθλο κόσμο. Αυτό πρώτα απ’όλα περιλαμβάνει μία εσωστρέφεια. Η πόλη θέλει δυνατές ομάδες. Όλοι ευχαριστιόμαστε να παρακολουθούμε όμορφη μπάλα με δράση και γκολ. Θέλουμε να διακρίνονται οι ομάδες μας. Αν βοηθήσει ο καιρός όλο το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Το πιθανότερο είναι ότι θα πάω στο γήπεδο».

Για το κλάδεμα των δέντρων είπε: «Το καλαμπούρι και η καζούρα είναι κάτι όμορφο και πρέπει να το αποδεχόμαστε όλοι. Από εκεί και έπειτα ήρθε ένα αίτημα από την Αστυνομία μετά την σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, ενδεχομένως να ζητήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά η ουσία είναι ότι προφανώς έγινε μία αυτοψία της διαδρομής που θα ακολουθήσει το πούλμαν του ΠΑΟΚ και είδαν ότι τα κλαδιά σε εκείνους τους δρόμους θα επηρεάσουν τη διέλευση του πούλμαν. Το κλάδεμα πρέπει να γίνει μέχρι την Κυριακή, ήδη έχουν ξεκινήσει οι υπηρεσίες, ώστε να μην υπάρχει θέμα να παρακώλυσης και να περάσει απρόσκοπτα την διαδρομή».

Για τους φίλαθλους του Άρη είπε: «Νομίζω ότι μήνυμα που πρέπει να περάσει είναι να υπάρχει ένα κόσμιο επίπεδο. Να υποστηρίξουμε με τη φωνή μας την ομάδα. Αυτό χρειάζεται η ομάδα ώστε να παίξει το σωστό ποδόσφαιρο και να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Εγώ με την σειρά μου θα ζητήσω να το αντιμετωπίσουμε με αυτό τον τρόπο».

Για το πώς βλέπει την ομάδα του Άρη είπε: «Έγιναν κινήσεις πάρα πολύ σωστές ώστε η ομάδα να είναι σε ένα υψηλό επίπεδο. Με κάποιες ακόμη προσθήκες τον Γενάρη να πρωταγωνιστήσει. Με έναν σωστό προγραμματισμό ήρθαν παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία και φάνηκε η αξία τους από την πρώτη στιγμή. Μακάρι τα αποτελέσματα να μας βοηθήσουν και να συνεχίσουμε υγιείς. Με την υποστήριξη όλων θα συνεχίσουμε την καλή πορεία. Να υπάρχει υγεία στην ομάδα και στα οικονομικά. Εμείς οι φίλαθλοι να υποστηρίξουμε με τα διαρκείας την ομάδα και η ομάδα του Άρη τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστεί».

Για το ποιος παίκτης του έχει κάνει εντύπωση είπε: «Μου αρέσει πολύ ο Γιουνές είναι πάρα πολύ καλός. Είναι ο παίκτης που είναι βράχος μέσα στην περιοχή. Μου αρέσει επίσης ο Σιώπης. Δεν έχει δείξει ακόμη την αξία και είναι ένα στοίχημα για την ομάδα. Ο Ματέο Γκαρσία βρίσκει τα πατήματα του και δείχνει ότι έχει ταλέντο. Η μεγάλη μου αγάπη είναι ο Γκάμα. Είναι ένας παίκτης που με το που ακουμπάει την μπάλα αντιλαμβάνεται αυτό που πρέπει να κάνει. Θα δούμε πολλά πράγματα από αυτόν».

Για το αν έχει κάποια συμμετοχή ο Δήμος Θεσσαλονίκης είπε: «Η καθαριότητα είναι πάντα σε εγρήγορση. Από εκεί και πέρα η Τροχαία είναι υπεύθυνη».