Δευτέρα 19 Απριλίου 2021
x

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΕ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Τη δράση συνεχίζουν μόνο οι ανδρικές επαγγελματικές κατηγορίες (Super League, Super League 2, Basket League, Volley League).

Μετά το νέο lockdown, λόγω της διασποράς του κορωνοϊού, πλήττεται για άλλη μια φορά ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, μέρος του οποίου παραμένει σε αγωνιστική αδράνεια από πέρυσι.

Τη δράση συνεχίζουν μόνο οι ανδρικές επαγγελματικές κατηγορίες (Super League, Super League 2, Basket League, Volley League), ενώ οι υπόλοιπες τελούν σε αναστολή μέχρι νεωτέρας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε πως αναστέλλει το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών (ήταν να ξαναρχίσει στις 7 Μαρτίου), όπως και τις προπονήσεις των ομάδων της Α1 Γυναικών και της Α2 Ανδρών που βρίσκονται σε «κόκκινες» περιοχές.

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι με βάση το ΦΕΚ Τεύχος Β’ 843/03.03.2021 αναστέλλονται οι αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών μέχρι νεοτέρας.

Επίσης αναστέλλονται οι προπονήσεις των ομάδων της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών και Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών που ανήκουν στις περιοχές με επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο)».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ