Skip to main content

Μπάσκετ: Αναβάλλεται ο αγώνας Ιωνικός - ΠΑΟΚ λόγω της κακοκαιρίας

Είναι η 2η φορά που αναβάλλεται ο συγκεκριμένος αγώνας, για την 11ης αγωνιστική και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία.

Οι πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Αττική, οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα Ιωνικός – ΠΑΟΚ mateco που επρόκειτο να διεξαχθεί αυτή την Τετάρτη 26/1.

Είναι η 2η φορά που αναβάλλεται ο συγκεκριμένος αγώνας, που επρόκειτο να γίνει στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ.

Ο επόμενος αγώνας του ΠΑΟΚ mateco είναι το ερχόμενο Σάββατο 29 Ιανουαρίου (17:00) απέναντι στο Λαύριο MEGABOLT, για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για την αναβολή του αγώνα Ιωνικός – ΠΑΟΚ mateco αναφέρει… «Λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Αττική και για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, ο εξ αναβολής αγώνας της 11ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στη Stoiximan Basket League Ιωνικός-ΠΑΟΚ mateco που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη (26/1), αναβάλλεται.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θ’ ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ».