Skip to main content

Μπάσκετ: Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Λαύριο λόγω κορωνοϊού

Οριστική είναι η αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ - Λάυριο για τη 2η αγωνιστική της Basket League μετά και την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ.

Αναβληθήκε οριστικά η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Λαύριο, της 2ης αγωνιστικής της Basket League, μετά από ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ. Το Λαύριο αντιμετωπίζει πολλαπλά κρούσματα κορωνοϊού με αποτέλεσμα να αναβληθεί και ο δεύτερος αγώνας του στην Α1 για φέτος, καθώς είχε αναβληθεί και το ματς της πρεμιέρας, Λαύριο-Προμηθέας Πατρών.

Παράλληλα, ήδη από χθες (26/10), ο ΕΣΑΚΕ ανέβαλε τον αγώνα Προμηθέας-Παναθηναϊκός, επίσης για την 2η αγωνιστική, αφού τρία μέλη των Αχαιών βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Με δεδομένη την βεβαρημένη επιδημιολογική κατάσταση στην ομάδα του Λαυρίου Megabolt, το νέο κρούσμα κορωνοϊού που βρέθηκε χθες (26/10) και με βάση το Υγειονομικό Πρωτοκόλλο μετά από εισήγηση της Υγειονομικής Επιτροπής αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου συνάντηση ΠΑΟΚ - Λαύριο Megabolt της 2ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Basket League και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία».