Skip to main content

Μπάσκετ: Επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο ΠΑΟΚ

Ο χρηματοδότης της ασπρόμαυρης ΚΑΕ Θανάσης Χατζόπουλος ενημέρωσε την οργανωτική επιτροπή για τις προθέσεις του Δικεφάλου του Βορρά

Παρών αναμένεται να φωνάξει φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο μπασκετικός ΠΑΟΚ αφού δηλώθηκε η συμμετοχή της ομάδας στο Basketball Champions League της επόμενης χρονιάς.

Η προθεσμία για να δηλωθεί η συμμετοχή είναι μέχρι μεθαύριο Τετάρτη και όπως αναφέρει το Paok24, ο χρηματοδότης της ΚΑΕ Θανάσης Χατζόπουλος ενημέρωσε την οργανωτική επιτροπή για τις προθέσεις του Δικεφάλου μετά από σύσκεψη με τους συνεργάτες του.

H KAE επέλεξε μάλιστα ένα πολύ ιδιαίτερο στιγμιότυπο για να γνωστοποιήσει την απόφαση της αυτή. Από τότε που μετά τη νίκη επί του Περιστερίου και την εξασφάλιση της πέμπτης θέσης, ο Άρης Λυκογιάννης έλεγε μάλλον… προφητικά προς τους παίκτες του, τη λέξη “Europe”.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, η συγκεκριμένη απόφαση αναμένεται να φέρει εξελίξεις, για παίκτες από το περσινό ρόστερ που έχουν στα χέρια τους προτάσεις, ενώ από πλευράς Άρη Λυκογιάννη και συνεργατών του, έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία, όσον αφορά τις κινήσεις ενισχύσεις, τόσο από την ελληνική όσο και από την Αμερικανική αγορά.