Skip to main content

Μπάσκετ: Επιστροφή στο ΟΑΚΑ για την Εθνική Ελλάδος, ενσωματώθηκε ο Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδος καθώς ξεπέρασε τον ελαφρύ τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε

Μετά το ρεπό που έδωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης, στους Έλληνες διεθνείς χθες 13 Αυγούστου, η εθνική Ελλάδος επέστρεψε στις προπονήσεις, στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 14 Αυγούστου. Όπως ήταν προγραμματισμένο, ο Κώστας Σλούκας, ενσωματώθηκε στις προπονήσεις, καθώς ξεπέρασε τον ελαφρύ τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε εξαιτίας του οποίου έμεινε εκτός στις δύο φιλικές αναμετρήσεις με την εθνική Ισπανίας.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης συμμετείχαν 17 παίκτες, ενώ ενσωματώθηκαν και οι Δημήτρης Μωραΐτης, Κωστής Γόντικας, οι οποίοι δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης συνεχίζει να ακολουθεί το ατομικό πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί γι’ αυτόν και ανταποκρίνεται καλά, παραμένοντας σε διαρκή παρακολούθηση από το ιατρικό επιτελείο.

Η συνέχεια των... αποκαλυπτηρίων της εΘνικής είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 17-19/8 με τη διεξαγωγή του τουρνουά «AEGEAN Ακρόπολις», με αντιπάλους κατά σειρά Πολωνία (17/8), Γεωργία (18/8) και Τουρκία (19/8). Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με τη ζήτηση να είναι ιδιαίτερα έντονη.