Skip to main content

Μπάσκετ: Για τρίτη φορά MVP της αγωνιστικής ο Τζέιμς Κέλι του Άρη

Ο 28χρονος Αμερικανός σέντερ οδήγησε τον Άρη στη νίκη με 87-68 επί του Περιστερίου σημειώνοντας 26 πόντους και κατέκτησε τον τίτλο του MVP

Για τρίτη φορά φέτος, ο Τζέιμς Κέλι αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης μιας αγωνιστικής. Ο 28χρονος Αμερικανός σέντερ οδήγησε τον Άρη στη νίκη με 87-68 επί του Περιστερίου σημειώνοντας 26 πόντους και κατέκτησε τον τίτλο του MVP της 9ης αγωνιστικής.

Μάλιστα, ο Κέλι έχει αγωνιστεί μόνο σε τέσσερις αναμετρήσεις της Basket League με τα χρώματα του Άρη για να αναδειχτεί πολυτιμότερος της 6ης αγωνιστικής στη νίκη των κιτρινόμαυρων στην Πάτρα επί του Προμηθέα, της 7ης στην επικράτηση του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Ηρακλή και σήμερα.

 Συγκεκριμένα, ο Κέλι στην εντός έδρας νίκη των κιτρινόμαυρων επί του Περιστερίου συγκέντρωσε 36 βαθμούς στο ranking (26 πόντοι με 4/6 βολές, 11/16 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ, ένα κόψιμο, 5 κερδισμένα φάουλ, 3 φάουλ εναντίον, 2 κλεψίματα και κανένα λάθος σε 29’ και 35’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη για την 9η αγωνιστική.