Skip to main content

Μπάσκετ: Κοντά στο να ολοκληρώσει την καριέρα του ο Νίκος Ζήσης

«Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση, αλλά ξέρω ότι αυτή μπορεί να ήταν η τελευταία μου στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος γκαρντ.

Σε έντονο συγκινησιακό κλίμα ολοκληρώθηκε η εφετινή αγωνιστική περίοδος για τον Νίκο Ζήση, με τον έμπειρο γκαρντ της ΑΕΚ να δακρύζει στον πάγκο της Ένωσης, καθώς ο αποψινός αγώνας, απέναντι στον Προμηθέα Πατρών, ίσως ήταν και ο τελευταίος της πλούσιας καριέρας του.

«Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση, αλλά ξέρω ότι αυτή μπορεί να ήταν η τελευταία μου στιγμή. Ακούστηκε το όνομά μου από τον κόσμο, ήρθαν αναμνήσεις από τα παλιά. Το ζήσαμε όλο αυτό μαζί με την οικογένειά μου. Περιμένω να μιλήσω και με την ΑΕΚ πριν πω περισσότερα», δήλωσε ο Ζήσης, ο οποίος αποθεώθηκε από τον λιγοστό κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια «πνίγηκε» στις αγκαλιές των συμπαικτών του.
Ματσιούλις: «Το τελευταίο μου παιχνίδι στην ΑΕΚ»

Τον επίλογο στην τριετή καριέρα του στην ΑΕΚ έγραψε ο Γιόνας Ματσιούλις μετά τη νίκη επί του Προμηθέα και την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

«Σίγουρα ήταν το τελευταίο μου ματς στην ΑΕΚ», τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ. Όσο για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται ή θα αποσυρθεί, ο 36χρονος Λιθουανός φόργουορντ είπε: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω. Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι. Θα δούμε».
Μαυροειδής: «Να κάνουμε reset για την επόμενη χρονιά»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα, με τον σέντερ της ΑΕΚ να έχει παίξει πιθανότατα το τελευταίο ματς στην καριέρα του.

«Είμαστε πολλοί εδώ πέρα οι μαθουσάλες. Μη με ρωτάτε ακόμη… Δεν θέλω να πω για τα παιδιά, ο καθένας θα ανακοινώσει αυτό που θέλει στην ώρα του. Θα δούμε… Θέλουμε να κάνουμε ένα reset για την επόμενη χρονιά, σε πολλούς τομείς, ξεκινώντας από το καινούριο γήπεδο. Ήταν μια χρονιά γεμάτη πολλά προβλήματα. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να δείξει η ομάδα το πρόσωπο που έπρεπε. Ήταν μια τρελή σεζόν», ανέφερε.