Skip to main content

Άρης: Ο Δημήτρης Σταμάτης μιλά για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Σε δηλώσεις του στη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, ο 24χρονος μίλησε για το αγχωτικό 15νθήμερο που πέρασε περιμένοντας να φύγει ο ιός από τον οργανισμό του.

Αποτελεί έναν από τους άτυχους της φετινής σεζόν για τον Άρη αφού τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος των Κιτρίνων, ενώ στη συνέχεια ο κορωνοϊός τού χτύπησε την πόρτα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σταμάτη που επιστρέφει στη δράση μετά και την υποχρεωτική καραντίνα του.

Σε δηλώσεις του στο σάιτ της ΚΑΕ Άρης, ο 24χρονος παίκτης μίλησε για το αγχωτικό 15νθήμερο που πέρασε περιμένοντας να φύγει ο ιός από τον οργανισμό του.

«Η αλήθεια είναι ότι πέρασα δύσκολα τον τελευταίο καιρό, γιατί αρρώστησα, χωρίς να το περιμένω. Μόλις είχα ξεπεράσει τον τραυματισμό μου και είχα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα. Το να μείνω για 15 μέρες στο σπίτι, χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα ήταν πολύ δύσκολο και με πήγε πίσω. Ευτυχώς είχα ήπια συμπτώματα. Λίγο πυρετό και πονοκέφαλο για τρεις μέρες. Όμως, είχα μια ανησυχία, μέχρι να αισθανθώ καλά και βέβαια η υποχρεωτική απομόνωση είναι δύσκολη», είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στην ερώτηση για το ποια συμβουλή δίνει στον κόσμο που προσπαθεί να προστατευτεί από τον κορωνοϊό, ο νεαρός καλαθοσφαιριστής λέει:

«Ο κόσμος πρέπει σίγουρα να προσέχει και να τηρεί όλα τα μέτρα. Γιατί δεν είναι πάντα εύκολο να το ξεπεράσεις. Βλέπουμε τι γίνεται κάθε μέρα, πόσοι άνθρωποι χάνονται και πόσοι υποφέρουν. Εύχομαι να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή η κατάσταση και με τις λιγότερες δυνατές απώλειες».