Skip to main content

Μπάσκετ: Τελειώνει ο Κάρτερ, ψάχνει πάουερ φόργουορντ ο ΠΑΟΚ

Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ δύσκολα φαίνεται πως θα αποφύγει το χειρουργείο με τον Δικέφαλο του Βορρά να βγαίνει στην αγορά

Το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που υπέστη την Παρασκευή (19/11) στη μέση ο Τζος Κάρτερ δρομολογεί εξελίξεις με αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ δύσκολα φαίνεται πως θα αποφύγει το χειρουργείο (περιμένει απάντηση και από γιατρό του στις ΗΠΑ), με τον Δικέφαλο να βγαίνει στην αγορά, όπως ομολόγησε και ο Άρης Λυκογιάννης μετά τον νικηφόρο για τους ασπρόμαυρους- εντός έδρας αγώνα με τη Λάρισα, για την απόκτηση παίκτη.

Ο Έλληνας τεχνικός δείχνει πως προσανατολίζεται για την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας ενός πάουερ φόργουορντ, με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να πηγαίνει στην πιο φυσική θέση του, αυτήν του σμολ φόργουορντ, για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο τερματισμός της συνεργασίας με τον Κάρτερ.

«Ο τραυματισμός του Κάρτερ είναι πιο σοβαρός από όσο πιστεύαμε. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για την εξέλιξη. Είναι ένας σημαντικός μας παίκτης, άψογος επαγγελματίας και με τον χαρακτήρα του έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο τραυματισμός είναι σοβαρός και είμαστε ήδη στην αγορά για την αναζήτηση παίκτη», ανέφερε σχετικά ο Αρης Λυκογιάννης.