Skip to main content

Μπάσκετ: Τρία κρούσματα κορωνοϊού στον Ηρακλή - Αναβολή στον αγώνα με το Λαύριο

Τρία κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στον μπασκετικό Ηρακλή το τελευταίο διήμερο - Αναβλήθηκαν ο αγώνας με το Λαύριο για τη 19η αγωνιστική.

Μετά τα δύο κρούσματα κορωνοϊού στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή χθες, Δευτέρα (29/3), εντοπίστηκε και τρίτο στον Γηραιό σήμερα, Τρίτη (30/3).

Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ, αν μία ομάδα μετρά τρία κρούσματα κορωνοϊού οδηγούνται σε αναβολή οι αγώνες της. Η διοργανώτρια Αρχή της Basket League ανακοίνωσε πως λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα των Κυανόλευκων αναβάλλονται οι δύο επόμενοι αγώνες της, αυτός της 19ης αγωνιστικής με το Λαύριο και αυτός με τον Παναθηναϊκό για την 20η αγωνιστική.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρεται:

«Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Stoiximan Basket League, αναβάλλεται ο αγώνας ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT - ΗΡΑΚΛΗΣ της 19ης αγωνιστικής, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου καθώς και ο αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ της 20ης (4/4) , λόγω των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στον ΗΡΑΚΛΗΣ στο πλαίσιο του ελέγχου Covid-19. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αναμετρήσεων θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚ