Skip to main content

Μπαξεβάνος: Αυτά πρέπει να προσέξει ο Άρης στη ρεβάνς με ΑΕΛ

«Οι καιρικές συνθήκες και η πολλή ζέστη θα είναι ένας δύσκολος παράγοντας, αλλά αυτό θα ισχύει και για τις δυο ομάδες», είπε ο κόουτς της Αγίας Νάπας

Για την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΛ Λεμεσού την προσεχή Πέμπτη στην Κύπρο αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Arena», ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή και νυν της Αγίας Νάπας:

Για το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΛ Λεμεσoύ: «Μόνο το γκολ έλειπε από τον Άρη, είχε την κατοχή, έδειξε ποια είναι η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και δεν δέχτηκε σχεδόν καμία φάση. Το μόνο κομμάτι που μπορούσε να απειληθεί ήταν οι στημένες φάσεις και αυτό νομίζω ότι πρέπει να προσέξει στον επαναληπτικό».

Για τον επαναληπτικό: «Δεν νομίζω ότι θα δούμε πολύ διαφορετικό παιχνίδι στην ρεβάνς. Θα παίξει περισσότερο με την μπάλα στα πόδια η ΑΕΛ, αλλά δύσκολα θα δώσει μέτρα στον Άρη. Ο προπονητής της είναι πολύ καλός στο τακτικό κομμάτι, λογικά στην αρχή θα πιέσουν, θα παίξουν με περισσότερες αντεπιθέσεις, αλλά δεν βλέπω να αντιμετωπίζει το παιχνίδι με μεγάλες διαφορές. Ο προπονητές της πάντως θεωρείται από τους καλύτερους στην Κύπρο.

Οι καιρικές συνθήκες και η πολλή ζέστη θα είναι ένας δύσκολος παράγοντας, αλλά αυτό θα ισχύει και για τις δυο ομάδες».

Για την ετοιμότητα του Ιντέγιε και αν είναι αυτός το πρόβλημα που δεν βρήκε γκολ ο Άρης: «Όχι δεν είναι αυτός το πρόβλημα. Η ομάδα έβγαλε φάσεις και θα έρθουν τα γκολ, το πρόβλημα θα ήταν αν δεν έφτανε η μπάλα μέχρι εκεί».

Για τις καθυστερήσεις της κυπριακής ομάδας: «Οι καθυστερήσεις ξεκίνησαν από το πρώτο ημίχρονο. Όλα παίζουν σε αυτό το άθλημα, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Ο θεωρητικά πιο αδύναμος, πάντα κάνει τα πάντα για το αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν είναι καλό για τον θεατή, αλλά το βλέπουμε συχνά».