Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020
x

ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ Η ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ

Στον συγκεκριμένο χώρο υπήρχε γεώτρηση της ΕΥΑΘ, η οποία παραμένει ανενεργή - Ανοίγει γραμμή επικοινωνίας με τους πολίτες η ΕΥΑΘ Παγίων.

Σε εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού προχώρησε η ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ, σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας της που βρίσκεται στην περιοχή του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Ιωνίας και 9 Εκτελεσθέντων Καλοχωριτών, ανταποκρινόμενη σε αίτημα κατοίκου που απευθύνθηκε στην υπηρεσία της.

Στον συγκεκριμένο χώρο υπήρχε γεώτρηση της ΕΥΑΘ, η οποία όμως εδώ και πάρα πολλά χρόνια παραμένει ανενεργή. Η έκταση αυτή ήταν γεμάτη με σκουπίδια, μπάζα, μέχρι και φίδια, με τους κατοίκους της περιοχής να διαμαρτύρονται εύλογα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, για αυτήν την κατάσταση.Η ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ ανταποκρίθηκε στο αίτημα των πολιτών και προχώρησε στον καθαρισμό του συγκεκριμένου αγροτεμαχίου.Ανοίγει γραμμή επικοινωνίας με τους πολίτες

Η διοίκηση της ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες της, αν διαπιστώνουν αντίστοιχα φαινόμενα σε ακίνητα ιδιοκτησίας της, προκειμένου να προβαίνει άμεσα σε ανάλογες ενέργειες καθαρισμού και περίφραξης, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.  

Καθότι το εύρος δραστηριότητας της είναι μεγάλο, σε άμεση επαφή με τους πολίτες και με πρώτο μέλημα τη βελτίωση της ποιότητας  ζωής τους, η ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ κατόπιν ενημέρωσης για αντίστοιχα ζητήματα σε ιδ