Skip to main content

Μπεκάλι: Όποιος πέθανε, πέθανε, να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα!

Ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα Βουκουρεστίου εξέφρασε την απορία του για το γεγονός πως δεν επαναρχίζει η ρουμανική λίγκα.

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι αναφορικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος Ρουμανίας και της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της «ομάδας του στρατού» ανέφερε κυνικά ότι «Όποιος πέθανε, πέθανε» δείχνοντας ότι δεν καταλαβαίνει γιατί δεν επαναρχίζει η Liga I.

Αναλυτικά παρακάτω τα όσα δήλωσε o ιδιόρρυθμος Ρουμάνος επιχειρηματίας:

«Πώς να φοβηθώ έναν ιό από τη στιγμή που ξέρω ότι είναι ένας ιός με τον οποίο θα πρέπει να ζούμε; Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Να μείνουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας; Να σταματήσουμε να δουλεύουμε, να σταματήσουμε να τρώμε; Για εμένα τα πράγματα είναι απλά: Όποιος πέθανε… πέθανε. Όποιος ζήσει… έζησε. Αν απαιτηθεί να κάνω τεστ, θα τα κάνω. Ήδη έκανα. Τι άλλο να κάνω; Όποιος είναι άρρωστος να μείνει σπίτι του. Αυτή είναι η γνώμη μου. Εγώ λέω να επιστρέψουμε όλοι στις δουλειές μας. Όποιος πεθάνει, πέθανε. Όποιος είναι άρρωστος, να πάρει φάρμακο».