Skip to main content

Μπέος: Διευκρινίσεις για το ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου - Αιχμές σε Καράογλου

Ο δήμαρχος Βόλου ξεκαθάρισε διαδικτυακά πως δεν έχει καμία προσωπική εμπλοκή στην αγοραπωλησία του ΑΦΜ της θεσσαλικής ομάδας.

Σε διευκρινίσεις πως δεν έχει καμία προσωπική εμπλοκή στην αγοραπωλησία του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου προχώρησε διαδικτυακά ο Αχιλλέας Μπέος αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη στάση του υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρου Καράογλου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Facebook, o δήμαρχος της θεσσαλικής πόλης:

«Έχει γίνει κουραστική αυτή η πρακτική διαφόρων παραγόντων του Ηρακλή, που σε κάθε ευκαιρία και για δικούς τους, παραγοντικούς ή και αυτοπροβολής, λόγους, επιχειρούν να με εμπλέξουν σε διαδικασίες αγοραπωλησίας του ΑΦΜ της ΠΑΕ Βόλος από την ιστορική ομάδα της συμπρωτεύουσας. Τελευταίο κρούσμα η εμφάνιση Καράογλου, υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, που μάλιστα γνωρίζει, όπως ισχυρίζεται, και την πρόθεσή μου να απεμπλακώ από τα της ΠΑΕ. Μα για να απεμπλακεί κάποιος από κάτι πρέπει πρώτα να έχει εμπλακεί και η μοναδική μου εμπλοκή εδώ και χρόνια είναι μόνο με τα θέματα και την εκπροσώπηση της πόλης του Βόλου, οι πολίτες της οποίας μου έκαναν την ύψιστη τιμή να με εμπιστευτούν ως Δήμαρχό τους.

Τώρα για τα περί σοβαρότητας ή μη, αν και δεν με ενδιαφέρει, δεν μπορώ να δω τη σοβαρότητα σε όσους κατόρθωσαν, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να διαλύσουν μια ομάδα σαν τον Ηρακλή. Αν όντως, πάντως , ενδιαφέρονται, ας απευθυνθούν δημόσια στον πρόεδρο της ομάδας με συγκεκριμένη πρόταση και ας συζητήσουν.

Τέλος θα συνιστούσα στον κ. υφυπουργό να αφήσει τα ποδοσφαιρικά, τα οπαδικά και τα παραγοντικά και να ασχοληθεί με τα καθήκοντα που του ανέθεσε ο Πρωθυπουργός, σε μια μάλιστα ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας».