Skip to main content

Μπέος: Να έρθουν οι ΠΑΟΚτσήδες στο Βόλο, θα είμαι εκεί να βοηθήσω

«Θέλουμε μέσα από την αγωνιστική παρουσία και το καλό ποδόσφαιρο να προσελκύσουμε νέους φιλάθλους», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των νεοφώτιστων.

Για την επερχόμενη αναμέτρηση του ΝΠΣ Βόλου με τον ΠΑΟΚ αλλά και την παρουσία των «ασπρόμαυρων» οπαδών στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Αχιλλέας Μπέος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος της θεσσαλικής πόλης:

Για τον Μαρινάκη: «Αυτό που είπα είναι πως είμαι σίγουρος, λόγω των σχέσεων που είχα μαζί του, ότι αδικήθηκε σε ό,τι αφορά το Noor 1. Είναι η προσωπική μου κρίση, αν η δικαιοσύνη έχει κάτι άλλο στα χέρια της, αυτή θα κρίνει. Σε ό,τι αφορά τα στημένα παιχνίδια, είπα ότι είναι λάθος το κατηγορητήριο. Είναι άλλο να στήσεις ένα παιχνίδι για οικονομικό όφελος και άλλο να επηρεάσεις τον διαιτητή ή μια ομάδα για να έχει οφέλη η ομάδα σου».

Για το ματς του Βόλου με τον ΠΑΟΚ: «Στείλω μήνυμα προς όλους τους ταξιδιώτες που θα συνδυάσουν ένα ωραίο τριήμερο στην πόλη του Βόλου με την παρακολούθηση της αγαπημένης τους ομάδας. Οφείλουμε να αποδείξουμε ότι μπορεί να γίνει μια μετακίνηση φιλάθλων χωρίς επεισόδια. Κάνω έκκληση στον κόσμο του ΠΑΟΚ να σεβαστεί τη φιλοξενία του Βόλου. Τα δείγματα γραφής της ομάδας του Βόλου είναι ''παίζουμε μπάλα'' και όχι παιχνίδι σκοπιμότητας για το αποτέλεσμα. Ο Βόλος δεν είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα δύο ετών που προσπαθεί να καθιερωθεί και να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει αντιπαλότητα. Ο κόσμος θα φιλοξενηθεί και ό,τι προβλήματα υπάρξουν θα είμαι εκεί για να βοηθήσω. Να έρθει ο κόσμος και να χαρεί μια ωραία εκδρομή».

Για το πόσο κόσμο περιμένει στο Πανθεσσαλικό: «Το Πανθεσσαλικό θα ζήσει εποχές 2011. Μπορεί να βρεθούν και 15 χιλιάδες φίλαθλοι στο γήπεδο. Ο Βόλος ως ομάδα κόβει περίπου δυόμιση με τρεις χιλιάδες εισιτήρια. Θα είναι τρεισήμιση με τέσσερις χιλιάδες ουδέτεροι που θα έρθουν για να χαρούν το ποδόσφαιρο. Οι υπόλοιποι θα είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα του ματς: «Όπως έδειξε μέχρι τώρα ο Βόλος, δεν βλέπει χρώματα ή ονόματα. Το έδειξε και στο ''Καραϊσκάκης'' και στο ματς με την ΑΕΚ, και με άλλες ομάδες. Παίζει ένα δικό του σύστημα, επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε μέσα από την αγωνιστική παρουσία και το καλό ποδόσφαιρο να προσελκύσουμε νέους φιλάθλους. Εννοείται πως ο ΠΑΟΚ που κάνει πρωταθλητισμό είναι το φαβορί του αγώνα. Δεν κερδίζει όμως πάντα το φαβορί. Σκοπός μου είναι να μη γίνει το παραμικρό, οι φίλαθλοι να έχουν ένα ασφαλές απόγευμα. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και να ευχαριστηθούμε ένα ωραίο ματς σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Δέσμευσή μου είναι πως θα είμαι από νωρίς στο γήπεδο να βοηθήσω προκειμένου να υπάρξει ομαλότητα».