Skip to main content

Μπέος: «Συναντήθηκα με Δαλούκα στο γραφείο του Πατέρα!»

Η συνάντηση του Αχιλλέα Μπέου με τον Γιώργο Δαλούκα έλαβε χώρα στο γραφείο του Νικόλα Πατέρα, όπως τόνισε ο πρώτος στην κατάθεση του.

 

Ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση με τις κασέτες. 
 
Αναλυτικά τα όσα είπε για τον Γιώργο Δαλούκα: 
 
«Όσον αφορά τη σχέση μου με τον κ. Δαλούκα και το συγκεκριμένο περιστατικό, οφείλω να εκθέσω τα εξής: Η γνωριμία μου με τον συγκεκριμένο οφείλεται στην εντοπιότητα και την κοινή καταγωγή μας. Προέρχεται από τον τοπικό σύνδεσμο διαιτητών και προπονείτο τουλάχιστον τρείς φορές την εβδομάδα στο γήπεδο της ομάδας μου. Μάλιστα ακριβώς λόγω της εντοπιότητας ο συγκεκριμένος διαιτητής κωλύεται εκ του Κανονισμού να διευθύνει αγώνες του Ολυμπιακού Βόλου. Τον Ιανουάριο του 2010 σε μια επίσκεψη μου στο γραφείο του Νίκου Πατέρα, με τον οποίο εκείνο το διάστημα διατηρούσα άριστες προσωπικές σχέσεις, συνάντησα εκεί τον κ. Δαλούκα. Το γεγονός μου προκάλεσε όπως ήταν φυσικό έκπληξη και την επόμενη φορά που συναντηθήκαμε στον Βόλο τον ρώτησα ποιος ήταν ο λόγος της παρουσίας του στο γραφείο του κ. Πατέρα. Μου απάντησε ότι πήγε γιατί ο Νίκος Πατέρας, ως Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, έχει μεγάλη δυναμική και επιρροή στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (αυτός έδιωξε τον Γκαγκάτση, όπως χαρακτηριστικά μου τόνισε) και ότι είχε ξαναπάει στο γραφείο του συγκεκριμένου παράγοντα».