Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
x

ΜΠΕΡΑΧΑΣ: Η «ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ» ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Τειρεσίας ανέλυσε την οικονομική συμπεριφορά εταιρειών και φυσικών προσώπων στο πλαίσιο του Φόρουμ των Δελφών.

Για τη σημασία της έγκυρης πληροφόρησης αναφορικά με την οικονομική συμπεριφορά εταιρειών και φυσικών προσώπων, ως γνώμονα λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων και έγκρισης χορηγήσεων, μίλησε στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο Σολομών Μπεράχας, Διευθύνων Σύμβουλος της «Τειρεσίας».

Ο κ. Μπεράχας, τόνισε τον ρόλο της εταιρείας ως «θεματοφύλακα ενός πολύτιμου εργαλείου των τραπεζών, που είναι οι πληροφορίες». Επίσης, τόνισε την πληρότητα, ποιότητα και αξιοπιστία των πληροφοριών αυτών και τη σημασία τους για τον χρηματοπιστωτικό χώρο και γενικότερα την ελληνική αγορά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Τειρεσίας» αναφορικά με το θέμα των «κόκκινων» δανείων σε σχέση με την «Τειρεσίας» επεσήμανε ότι η εταιρεία δεν εγκρίνει ή απορρίπτει χορηγήσεις και κατά την άποψη του τα «κόκκινα» δάνεια είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που έπληξε τη χώρα μας για πάνω από δέκα χρόνια.

Μιλώντας στη συνέχεια για την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού που επέφερε η πανδημία, ανέφερε ότι αν και επικεφαλής μιας 100% ψηφιακής εταιρείας όπως η «Τειρεσίας» και παρά τις νέες δυνατότητες ανάπτυξης που προσφέρει η τεχνολογία, αυτή «δεν θα υποκαταστήσει την απαραίτητη συναισθηματική νοημοσύνη».

Τέλος, ο κ. Μπεράχας, διαβεβαίωσε ότι η «Τειρεσίας» επενδύει συστηματικά στην ασφάλεια, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη διαφύλαξη της ποιότητας των προσωπικών δεδομένων φυσικών προσώπων καθώς και των εταιρικών δεδομένων που τηρεί. Η βάση δεδομένων της «Τειρεσίας» έχει αποδειχθεί ότι είναι απόλυτα ασφαλής και έως σήμερα δεν έχει σημειωθεί κανένα συμβάν διαρροής δεδομένων από αυτήν.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ