Skip to main content

Μπερμπάτοφ: Οι δημοσιογράφοι γράφουν πολλές ανοησίες για μένα

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Βουλγαρία, αλλά και την ομάδα που υποστηρίζει εν όψει του Euro 2016 μίλησε ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ.

Σε εκδήλωση του ιδρύματος που διατηρεί στη Σόφια βρέθηκε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο 35χρονος Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Βουλγαρία, αλλά και την ομάδα που υποστηρίζει εν όψει του Euro 2016.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Αυτός είναι ο λόγος που όταν θέλω να πω κάτι θα το κάνω με συνέντευξη στον εαυτό μου. Γράφουν πολλές ανοησίες για μένα και για αυτό τον λόγο έχω περιορισμένες επαφές με τους δημοσιογράφους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει όλο αυτό. Όταν έχω να ανακοινώσω κάτι, θα το κάνω μέσα από τις προσωπικές σελίδες μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Για μία παλιότερη τοποθέτησή του «καλέστε με πίσω (σ.σ. στη Βουλγαρία) όταν φτιάξετε το ποδόσφαιρο» κι αν έχει φτάσει αυτή η ώρα: «Όχι, ακόμα. Δεν έφτασε ο καιρός…».

Για την προτίμησή του εν όψει του Euro 2016: «Θα σταυρώσω τα δάχτυλά μου για την εθνική Αγγλίας. Έπαιξα πολλά χρόνια στην συγκεκριμένη χώρα, γνωρίζω προσωπικά αρκετούς παίκτες και τους εύχομαι καλή επιτυχία».