Skip to main content

Μπίσεσβαρ: Ιδανική ομάδα για έναν ποδοσφαιριστή ο ΠΑΟΚ

Ο Σουριναμέζος άσος τόνισε πως επιθυμεί να τον θυμούνται «ως έναν παίκτη που συνέβαλε στο να επιστρέψει ο σύλλογος στους τίτλους και τις επιτυχίες».

Μια ξεχωριστή συνέντευξη απαντώντας σε ερωτήσεις φιλάθλων μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Super League παραχώρησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Συγκεκριμένα, ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός επανέλαβε την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, μίλησε για τη φετινή ξεχωριστή πορεία του «Δικεφάλου» και υπογράμμισε πως «θέλω να με θυμούνται ως έναν παίκτη που έδωσε ό,τι είχε μέσα στο γήπεδο γι' αυτή την ομάδα και συνέβαλε στο να επιστρέψει ο σύλλογος στους τίτλους και τις επιτυχίες».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο άσος των «ασπρόμαυρων:

- Η φανέλα μέσα απ´το σορτσάκι και η τσίχλα είναι για γούρι;

«Είναι δύο συνήθειες που είχα από μικρός και πλέον με κάνουν να αισθάνομαι οικεία μέσα στο γήπεδο. Δεν το λες ακριβώς γούρι!»

- Πιστεύεις ότι με το VAR του χρόνου, το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο;

«Φυσικά! Έχουμε δει ότι όπου έχει χρησιμοποιηθεί το VAR, έχει κάνει πιο δίκαιο το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ πιέζει εδώ και καιρό γι' αυτό και ελπίζουμε όλοι ότι από τη νέα σεζόν θα μπει σε λειτουργία και θα βελτιώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

- Θα ήθελες να κλείσεις την καριέρα σου στην ομάδα του ΠΑΟΚ και πώς σου φαίνεται η ζωή στην πόλη της Θεσσαλονίκης;

«Αγάπησα από την πρώτη στιγμή και τον ΠΑΟΚ αλλά και τη Θεσσαλονίκη. Νιώθω πλέον πως είμαι κομμάτι αυτής της πόλης και σίγουρα θα ήθελα να μείνω εδώ για πολλά χρόνια ακόμα».

- Ντιέγκο, τι σημαίνει για σένα να παίζεις στην Τούμπα; Είναι απλά μια μέρα στη δουλειά ή κάτι άλλο;

«Η Τούμπα είναι ένα ιδιαίτερο γήπεδο. Έχω παίξει σε πολλά στην καριέρα μου, αλλά η έδρα του ΠΑΟΚ βγάζει μία εντελώς ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Δεν μπορείς να τη συνηθίσεις και πάντα σου προκαλεί δέος».

- Ποιο παιχνίδι, ποια στιγμή, από αυτά που συμμετείχες με τον ΠΑΟΚ, θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη σου;

«Είμαι εδώ τρία χρόνια, αλλά έχουν ήδη συμβεί τόσα πολλά. Δεν μπορώ να επιλέξω μία στιγμή. Ενδεχομένως τώρα να βάζω πιο ψηλά το πρωτάθλημα γιατί είναι και πιο πρόσφατο, αλλά κάθε στιγμή είχε τη σημασία της και μας οδήγησε εδώ. Δεν μπορώ να επιλέξω μόνο μία».

- Είναι φέτος η καλύτερη σεζόν που έχεις κάνει;

«Είναι μία από τις καλύτερες. Νιωθω καλά μέσα στο γήπεδο, έχουμε μία εξαιρετική ομάδα, αγαπώ τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο και έχουμε δημιουργήσει ένα γκρουπ που βοηθάει τον κάθε παίκτη να αποδίδει καλά μέσα στο γήπεδο».

- Πώς ένιωσες όταν σήκωσες την κούπα; Σε ποιους αφιερώνεις το πρωτάθλημα;

«Μαγικές στιγμές, απίστευτα συναισθήματα. Δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια αυτό που ζήσαμε. Θέλω να το αφιερώσω σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, που το ονειρευόταν για χρόνια, αλλά και στη δική μου οικογένεια που είναι το καθημερινό μου στήριγμα στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα».

- Έγραψες το όνομά σου στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Πώς θα ήθελες να σε θυμούνται οι οπαδοί μας μετά από χρόνια;

«Θέλω να με θυμούνται ως έναν παίκτη που έδωσε ό,τι είχε μέσα στο γήπεδο γι' αυτή την ομάδα και συνέβαλε στο να επιστρέψει ο σύλλογος στους τίτλους και τις επιτυχίες».

- Γκολ ή ασίστ; Τι προτιμάς, γιατί φέτος τα πήγες καλά και στους δύο τομείς.

«Σημασία δεν έχει αν σκοράρω ή αν δημιουργώ. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα. Σκοπός μου είναι να κάνω τα πάντα για να τη βοηθάω».

- Περιμένουμε το Champions League, τι πιστεύεις ότι μπορεί να καταφέρει η ομάδα και τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, εκτός από τύχη;

«Σκληρή δουλειά. Είναι ένα όνειρο και ένας στόχος που έχουμε όλοι στην ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να τον πετύχουμε».

- Έχεις κι εσύ τρέλα μες το μυαλό για τον ΠΑΟΚ; Τι σου αρέσει περισσότερο στην ομάδα;

«Τα πάντα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα ιδανική για έναν ποδοσφαιριστή. Όλοι γύρω από αυτή την αγαπούν παθολογικά και καθένας από αυτούς με τον τρόπο τους προσπαθούν να τη βοηθήσουν. Είναι μία πραγματική οικογένεια».

- Το μαλλί δεν σε δυσκολεύει στο παιχνίδι;

«Καθόλου. Και σίγουρα με κάνει να δείχνει πιο όμορφος στην κάμερα».

- Πόσο εύκολο είναι να είσαι συγκεντρωμένος στους στόχους της ομάδας;

«Στη Θεσσαλονίκη είναι εύκολο. Οι άνθρωποι στον δρόμο ασχολούνται συνεχώς με τον ΠΑΟΚ και πάντα σου μιλάνε γι' αυτόν και φυσικά σου δείχνουν την αγάπη τους. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κίνητρο. Θέλεις να τους κάνεις όλους ευτυχισμένους, οπότε συγκεντρώνεσαι πάνω σε αυτό».

- Ποια στιγμή από τη φετινή πορεία προς τον τίτλο ξεχωρίζεις, εκτός από τη φιέστα;

«Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι, πέτυχα γκολ, η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Ήταν πραγματικά κάτι που θα θυμάμαι για χρόνια».

- Πότε αισθάνθηκες σιγουριά ότι φέτος δεν χάνουμε το πρωτάθλημα;

«Πίστη στην ομάδα είχα από το πρώτο παιχνίδι. Σιγουριά αισθάνθηκα όταν έληξε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό».