Τρίτη 7 Ιουλίου 2020
x

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Προβλήματα παρατηρούνται στο κέντρο της πρωτεύουσας, το Παγκράτι, την Καισαριανή, τη Δάφνη αλλά και τα Μελίσσια και την Κηφισιά.

Χωρίς ρεύμα έμειναν το μεσημέρι της Τετάρτης πολλές περιοχές της Αθήνας. Προβλήματα παρατηρούνται στο κέντρο της πρωτεύουσας, το Παγκράτι, την Καισαριανή, τη Δάφνη αλλά και τα Μελίσσια και την Κηφισιά, σύμφωνα με το skai.gr.

Γενικότερα, από το κέντρο της Αθήνας μέχρι και τον Αγιο Δημήτριο ελάχιστες περιοχές έχουν ρεύμα. Από την Κηφισιά μέχρι και την Γλυφάδα ελάχιστες περιοχές έχουν ρεύμα. Από τις διακοπές στην ηλεκτροδότηση έχει δημιουργηθεί πρόβλημα και στην κυκλοφορία των οχημάτων καθώς πολλοί είναι οι φωτεινοί σηματοδότες που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.

Εκτός λειτουργίας είναι η γραμμή 2 (Ανθούπολη- Ελληνικό) του μετρό από τον σταθμό Πανεπιστήμιο έως το Ελληνικό, ενώ προβλήματα υπήρξαν και στην γραμμή 3 αλλά και στο ΤΡΑΜ. Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ το πρόβλημα της κίνησης των συρμών περιορίζεται στο τμήμα από το σταθμό Πανεπιστήμιο έως το σταθμά Ηλιούπολης, ενώ κανονικά γίνεται η κυκλοφορία από Ανθούπολη έως Πανεπιστήμιο και από τον σταθμό Ηλιόπουλη έως Ελληνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το μετρό οι συρμοί δεν κινούνται εξαιτίας προβλήματος στην ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το μπλακ άουτ προκλήθηκε από βλάβη που σημειώθηκε στον σταθμό υψηλής τάσης της ΔΕΗ με εκρήξεις, στις 14:20 το μεσημέρι, και επηρέασε το ηλεκτρικό σύστημα της Αττικής.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περίπου 70 κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ανελκυστήρες.

Ο Δήμαρχος Παλήνης κ. Αθανάσιος  Γιούτσος είπε στον ΣΚΑΪ: «Παλήνη Γέρκανας και Ανθούσα δεν έχουμε  ρεύμα και δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω ακόμα με την ΔΕΗ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ