Skip to main content

Μπλατ: Ο Άρης έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, είναι ομάδα πλέι οφ

«Αν εξαιρέσουμε τα πολλά λάθη, σε γενικές γραμμές ήταν ένας καλός αγώνας για εμάς για να επιστρέψουμε στις νίκες», δήλωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

«Ομάδα πλέι οφ» χαρακτήρισε τον Άρη ο Ντέιβιντ Μπλατ τονίζοντας πως ο «Αυτοκράτορας» έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση τους τελευταίους μήνες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού:

«Δεν είναι ποτέ εύκολο για τις ομάδες της Ευρωλίγκας να παίζουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τις δύσκολες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, στις αναμετρήσεις των εθνικών πρωταθλημάτων. Βγήκαμε με καλή ενέργεια και προσέγγιση του αγώνα και παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος. Ο Άρης έχει βελτιωθεί πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες. Κατά τη γνώμη μου είναι ομάδα για τα πλέι οφ. Αν εξαιρέσουμε τα πολλά λάθη, σε γενικές γραμμές ήταν ένας καλός αγώνας για εμάς για να επιστρέψουμε στις νίκες. Ανυπομονούμε για το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής με αντίπαλο την Μπουντούτσνοστ. Ο Σπανούλης είχε ένα μικρό πρόβλημα με το πόδι του και αυτός είναι ο λόγος που έπαιξε μόλις λίγα λεπτά. Επίσης ο Τίμα είχε ένα προσωπικό πρόβλημα και δεν μπορούσε να είναι κοντά μας απόψε, όμως, θα επιστρέψει σύντομα. Ήταν ωραίο που είδα τον Αγραβάνη να παίζει και να παίζει καλά».

Για την παρουσία του Μπριάντε Γουέμπερ είπε: «Είχε σχεδόν τριπλ νταμπλ απόψε. Αυτό είναι πολύ θετικό. Το είχα πει και μετά τα πρώτα παιχνίδια του, θα βελτιώνεται συνεχώς αγώνα με τον αγώνα. Ήταν αυτό που θέλαμε και χρειαζόμασταν. Δεν ήταν εύκολο απόψε χωρίς τον Σπανούλη, τον Τίμα και τον Στρέλνιεκς. Είναι καλό συνεπώς πως είχαμε τον Γουέμπερ. Δεν χωράει αμφιβολία για αυτό. Έκανε πραγματικά πολύ καλή δουλειά».