Skip to main content

Μποχωρίδης: Πολύ βαριά φανέλα ο Άρης, πρέπει πάντα να κερδίζει

«Ο στόχος είναι να είμαστε η πιο έτοιμη ομάδα όταν ξεκινήσουμε και αυτό θα μας δώσει ένα πλεονέκτημα», δήλωσε ο ηγέτης των «κιτρινόμαυρων»

Για την παραμονή του στον Άρη αλλά και τη νέα δύσκολη σεζόν που έρχεται για τον «Αυτοκράτορα» μίλησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης κατά τη χθεσινή «Aris Open Day».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «AllAboutAris», ο ηγέτης των «κιτρινόμαυρων»:

Για τη νέα σεζόν: «Πάμε να χτίσουμε κάτι πάρα πολύ καλό. Ξεκινήσαμε νωρίς και  θέλουμε να είμαστε η πιο έτοιμη ομάδα όταν ξεκινήσουμε. Θέλουμε την πρόκριση και να ξεκινήσουμε ιδανικά. Έχουμε περισσότερη αθλητικότητα και ταχύτητα σε σχέση με πέρσι. Όλοι θέλουμε να ξεκινήσουμε από την άμυνα και ελπίζω να το δούμε στο γήπεδο και οχι μόνο τώρα που το λέω. Ο στόχος είναι να είμαστε η πιο έτοιμη ομάδα όταν ξεκινήσουμε και αυτό θα μας δώσει ένα πλεονέκτημα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή της σεζόν: «Είναι καθαρά στο χέρι μας. Το πρόγραμμα στην αρχή της σεζόν είναι δύσκολο όμως αν είμαστε δυνατοί και έχουμε την υγεία μας θα πάνε όλα καλά».

Για το βίντεο της ανακοίνωσης της παραμονής του στην ομάδα: «Στο βιντεο δεν ειμαι καν εγώ εκεί που σκίζω το χαρτί. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι και έπρεπε να πάρω μια απόφαση για την συνέχεια της καριέρας μου. Αυτή ήταν η απόφαση μου και θα την στηρίξω. Στον Άρη πάντα υπάρχει πίεση. Είναι πολύ βαριά η φανέλα και ο Άρης πρέπει πάντα να κερδίζει. Θελω καθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο να το διασκεδάζω, γιατί ειναι πάνω απο ολα ένα παιχνιδι. Θέλω όμως να κερδίζει και η ομάδα μου και να πετυχουμε τους στόχους μας».

Για τον Γουάμπα: «Η ιστορία του είναι φοβερή. Τρομερό το ταξίδι που έκανε για να φτάσει μέχρι εδώ. Να βρεθεί από εκεί που ξεκίνησε εδώ, στην Α1 και να του δίνεται η ευκαιρία να φορέσει την φανέλα του Άρη είναι φοβερό. Με την βοήθεια μας και τις παραστάσεις που θα πάρει θα βοηθηθεί αρκετά. Προσπαθούμε όλοι να στηρίξουμε τον Κρις».