Skip to main content

Μποχωρίδης: Στο χέρι μας να το αλλάξουμε,όλοι πιστεύουμε στην παραμονή

«Γνωρίζω πολύ καλά την δυσχερή θέση που είμαστε. Είναι υποχρέωσή μας να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις», δήλωσε ο διεθνής γκαρντ του Άρη.

Σε πολλές δύσκολες στιγμές της ζωής αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα των λόγων μας για να αλλάξει στην πράξη μια αρνητική κατάσταση.

Και στο Αλεξάνδρειο τα βαθμολογικά δεδομένα επιβάλλουν αλλαγή προσώπου και πολλές νίκες, για να σωθεί η παρτίδα της παραμονής.

Ο Άρης διανύει περίοδο μίνι προετοιμασίας με τη διακοπή του πρωταθλήματος, άσχετα αν υπάρχει η αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Οπότε μέσα από τη δουλειά και την προσήλωση στον στόχο η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπορεί να ελπίζει.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στην εφημερίδα «Metrosport» για την ανάγκη ανατροπής του αρνητικού σκηνικού.

«Γνωρίζω πολύ καλά την δυσχερή θέση που είμαστε. Όλα τα παιδιά στην ομάδα πιστεύουν στην επίτευξη της παραμονής. Μπορεί τα μέχρι τώρα αποτελέσματα να μην ταιριάζουν με αυτό που πρέπει να κάνουμε, αλλά είναι στο χέρι μας. Κάθε αγώνας είναι τελικός, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση στη Ρόδο. Η νίκη είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα», λέει αρχικά ο 25χρονος παίκτης.

Πως θα μετατρέψουν όμως οι «κιτρινόμαυροι» την πίεση σε κίνητρο… «Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο. Είναι υποχρέωσή μας να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Το ρόστερ του Άρη δεν αξίζει τέτοιας πορείας, αλλά ως τώρα δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Ελπίζω στο τέλος να χαμογελάμε και να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα μακριά από τις δυο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας».

Τέλος, αναφερόμενος στη παρουσία του στην Κρήτη, αλλά και την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας είπε… «Πάντα η συμμετοχή σε ένα All Star Game είναι χαρά για μένα. Έρχεσαι πιο κοντά με τον κόσμο και χαλαρώνει. Όσο για την Εθνική, είναι καθήκον και θα πάω με όλη την καρδιά μου στα προκριματικά».

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την προσεχή Δευτέρα και θα αναχωρήσουν άμεσα για την Πάτρα, όπου θα γίνει η προετοιμασία.

Το Σάββατο, επομένη του αγώνα απέναντι στην Βουλγαρία, η αποστολή θα αναχωρήσει για την Βοσνία.