Skip to main content

Μποχωρίδης: Τον καλύτερό μου εαυτό για το πρώτο βήμα πρόκριση (video)

«Είναι όμορφο και καλό για το μπάσκετ και την Εθνική να αγωνίζεται σε μέρη όπως η Πάτρα και το Ηράκλειο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Άρη.

Στην Πάτρα συμμετέχοντας στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ενόψει των προκριματικών αγώνων για το Eurobasket 2021 βρίσκεται ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Ο αρχηγός του Άρη χαρακτήρισε «τιμή» για τον ίδιο, την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υπογραμμίζοντας πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να γίνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

«Είναι τιμή να βρισκόμαστε εδώ, κάθε φορά που θα κληθούμε» τόνισε αρχικά ο γκαρντ της «γαλανόλευκης», για να συμπληρώσει: «Έτσι και τώρα, προσωπικά μιλώντας θα ήθελα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να κάνουμε το πρώτο βήμα».

Το πρώτο βήμα γίνεται απέναντι στη Βουλγαρία στην Πάτρα την προσεχή Παρασκευή και στη συνέχεια εκτός έδρας με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, δύο ομάδες οι οποίες δεν είναι και τόσο γνώριμες ευρύτερα. Ο Έλληνας γκαρντ όμως έχει τον τρόπο του να μάθε κατιτίς παραπάνω. «Έχω έναν… κατάσκοπο στη Βοσνία, έχω έναν συμπαίκτη που παίζει εκεί (σ.σ Μίλαν Μιλόσεβιτς», λέει γελώντας για να προσθέσει:

«Πιο πολύ κοιτάμε τη δική μας ομάδα, να διατηρήσουμε το καλό κλίμα που είχαμε στα προηγούμενα παράθυρα και μέσα από αυτό να δώσουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Η Εθνική βρίσκεται εκτός Αθήνας για μία ακόμη φορά, ταξίδεψε στην Πάτρα με τον Μποχωρίδη να δηλώνει υπέρ στην κίνηση αυτή: «Είναι όμορφο και καλό για το μπάσκετ και την Εθνική να αγωνίζεται σε μέρη όπως η Πάτρα, το Ηράκλειο… Είναι ωραίο να βλέπεις το γήπεδο να γεμίζει, να δίνουμε χαρά στον κόσμο και να δείχνουμε πως το μπάσκετ είναι για όλες τις πόλεις και όχι μόνο για την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αλλά για όλη την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες».