Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022
x

ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ

«Είμαστε φιλελεύθεροι πατριώτες, όχι σοσιαλδημοκράτες, όπως στη ΝΔ», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας και ανεξάρτητός βουλευτής

«Το δημογραφικό της Ελλάδος λύνεται με Έλληνες, όχι με Πακιστανούς», σημείωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Α' Αθηνών και αντιπρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Για την ακρίβεια φταίνε οι φόροι και οι εισφορές, όχι μόνον ο πόλεμος στην Ουκρανία. Είμαστε φιλελεύθεροι πατριώτες, όχι σοσιαλδημοκράτες, όπως στη ΝΔ. Είμαστε το μόνο κανονικό δεξιό κόμμα σήμερα στην Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως η Εθνική Δημιουργία είναι το μόνο κανονικό δεξιό αστικό κόμμα στην Ελληνική Βουλή, μιλώντας ξεκάθαρα για μεταστροφή της Νέας Δημοκρατίας προς το κέντρο και τα αριστερά.

Ανέφερε παρέμβασή του που οδήγησε στη μη βράβευση του Ιάσονα Αποστολόπουλου από την προεδρία της Δημοκρατίας. Ξεκαθάρισε πως δεν έχει συζητήσει ποτέ με τον κ. Βελόπουλο, ούτε υιοθετεί λύσεις και πρακτικές ακροδεξιών πολιτικών σχηματισμών, λέγοντας: «Εμείς στην Εθνική Δημιουργία είμαστε ευρωατλαντιστές».

Για την ακρίβεια, είπε ότι δεν είναι ζήτημα διεθνούς συγκυρίας μόνο, δεν μπορεί μια χώρα σαν την Ελλάδα να ξεπέφτει σε πρακτικές του τύπου «δεν μειώνουμε την τιμή του ψωμιού για να μην παχύνουμε», όντας τελευταίοι στον δείκτη οικονομικής ελευθερίας.

Αναφορικά με το δημογραφικό πρόβλημα, είπε πως δεν πρόκειται να λυθεί με όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα, γιατί τότε έχουμε αντικατάσταση πληθυσμού.

«Με διέγραψαν γιατί δεν ξέχασα ποτέ από πού προέρχομαι, γιατί δεν ξέχασα ποτέ την Α' Αθήνας», είπε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ