Skip to main content

Μπόλονι: «Είμαι χαρούμενος»

Για την επιθετικότητα που δείχνει ο ΠΑΟΚ αλλά και τον Αραούχο Έτο αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Λάζλο Μπόλονι.

 

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, τόνισε πως είναι χαρούμενος από τη νίκη επί της ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος υποστήριξε πως πλέον η ομάδα του επικεντρώνεται στην επόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Είμαι χαρούμενος. Γιατί μέσα στον Σεπτέμβριο κερδίσαμε άλλη μια φορά και γιατί είναι η πρώτη μου νίκη επί της ΑΕΚ, ενός πολύ σημαντικού αντιπάλου. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και το καλό πρώτο ημίχρονο και χαρούμενος για τους φιλάθλους μας και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Αυτή την στιγμή το πιο σημαντικό είναι η αποθεραπεία, ψυχολογική και σωματική. Θα ήθελα να πω καλή επιτυχία και στις τρεις ομάδες της Ελλάδας που συμμετέχουν μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη. Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά πετάξαμε από πάνω μας την πίεση, σε φυσική κατάσταση ήμασταν παρόντες, το παιχνίδι μας είχε συνεχή κίνηση και κίνηση μπρος τα εμπρός. Δεν μπορώ να πω ότι δεν κάναμε λάθη, ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο. Και σίγουρα αν μπορέσουμε να επαναλάβουμε τέτοια παιχνίδια και στην Τούμπα και σε εκτός έδρας ματς οι φίλαθλοί μας θα είναι χαρούμενοι. Στην δουλειά μας υπάρχουν μόνο δύο κατευθύνσεις. Πρόοδος και οπισθοδρόμηση, οπότε αν σταματήσεις να εξελίσσεσαι πέφτεις».
 
Για τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιεί: 
 
«Δεν δείχνω επιμονή σε αυτούς που παίζουν, δείχνω σε όλους. Αν δεν είστε κουρασμένοι μπορείτε να έρθετε αύριο στο προπονητικό κέντρο για να δείτε. Προσπαθούμε να βοηθάμε όλους τους παίκτες».
 
Για το ότι ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος οπισθοχώρησε: 
 
«Δεν έδωσα εντολή, σαφώς όταν μετά το πρώτο ημίχρονο που είχαν κάνει, η πίεση που είχαν για το αποτέλεσμα έφθινε, εγώ τους είπα να μην χάσουμε καθόλου από την μαχητικότητά μας στο δεύτερο μέρος, τουλάχιστον για τα πρώτα είκοσι λεπτά. Από εκεί και πέρα έκανα αλλαγές, τον Φωτάκη που είχε κάποια προβλήματα, τον Σαλπιγγίδη που ήταν καλός για ακόμη μια φορά, αλλά δέχτηκε πολλές κλωτσιές. Ήθελα να κάνω πολλές, αλλά δυστυχώς ο διαιτητής μου επέτρεψε μόλις τρεις».
 
Για την επιθετικότητα που δείχνει η ομάδα: 
 
«Όλη η ομάδα, όχι μόνο οι επιθετικοί, έχει αρχίσει να παίζει με μεγάλη επιθετικότητα. Για παράδειγμα στο τρίτο γκολ σέντραρε ένας αμυντικός».
 
Για τον Έτο: 
 
«Δεν έχω καταλάβει ότι οι φίλαθλοί μας είναι αρνητικοί με κάποιον παίκτη. Ο Έτο είναι ένας ποδοσφαιριστής 29 χρονών που δεν έχει λάβει ακόμη αυτό που αξίζει. Είναι τεχνικά εντάξει. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η νοοτροπία του στο παιχνίδι. Όταν φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε, πραγματικά είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Πρέπει να σας ντριμπλάρω συνεχώς. Κάποιος μου είπε κάποτε ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο».