Κυριακή 5 Απριλίου 2020
x

ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΟΙ

Ο πρόεδρος του Αστέρας Τρίπολης εξήγησε τους λόγους που επέλεξαν οι Αρκάδες να απέχουν από τη χθεσινή ψηφοφορία της Super League.

Τους λόγους που ο Αστέρας Τρίπολης επέλεξε να απέχει από τη χθεσινή ψηφοφορία στη Super League αναφορικά με το καυτό ζήτημα για ΠΑΟΚ και Ξάνθη εξήγησε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Γιώργος Μποροβήλος.

«Από τη στιγμή που προέκυψε το θέμα εμείς ως ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης είχαμε πει ότι είναι καθαρά νομικό θέμα και υπάρχουν δικαιοδοτικά όργανα που είναι αρμόδια ώστε να προσφύγουν οι εμπλεκόμενες ομάδες. Το διοικητικό συμβούλιο της Super League δεν αποτελεί από νομικούς ώστε να πάρει δίκη ειδικού δικαστηρίου θέση κατά πόσο η κίνηση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης να προσφύγουν στο διοικητικό εφετείο είναι σύννομη ή όχι», είπε αρχικά ο πρόεδρος των Αρκάδων για να προσθέσει:

«Ακούσαμε τέσσερις δικηγόρους από πλευράς ΠΑΟΚ και άλλους τόσους από τον Ολυμπιακό να αναπτύσσουν τις θέσεις τους, όμως σε λάθος χώρο. Άλλο σκοπό έχει το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας. Τα θεσμοθετημένα όργανα πρέπει να αποφασίσουν. Εμείς πώς να μπούμε στην ουσία του θέματος και να πάρουμε θέση; Δεν είμαστε νομικοί. Δεν πρέπει να έρχονται τέτοια θέματα στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας και να μπαίνουν οι εκπρόσωποι των ομάδων σε διαδικασία να αποφασίσουν ποιος έχει δίκιο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ